BASKETBOL - 01 Temmuz 2016 Cuma 13:05

Bahar Çağlar, Yakın Doğu Üniversitesi’nde

A
A
A
Bahar Çağlar, Yakın Doğu Üniversitesi’nde

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da oynayan milli oyuncu Bahar Çağlar ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını hızla devam ettiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu ve Türkiye Kadın Basketbol Milli Takımı’nın tecrübeli forveti Bahar Çağlar ile anlaştı. 

”YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ’NE BORCUMU ÖDEYECEĞİM”
Yeni oluşum içinde olan Yakın Doğu Üniversitesi’ne gelmekten son derece mutlu olduğunu söyleyen Bahar Çağlar, "Takımın hedeflerinin çok yüksek olduğunu biliyorum. Bu nedenle gelen transfer önerisini kabul ettim. Önümüzdeki yıl Eurocup, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası’nda bizi çok zorlu bir süreç bekliyor. Başarılı olarak, bize maddi ve manevi destek veren yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BAHAR, TÜRKİYE KADIN BASKETBOLUNUN SİMGE İSİMLERİNDEN"
Bahar Çağlar transferi ile ilgili açıklamada bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör, "Bahar Çağlar Türkiye’de kadın basketbolu denince akla gelen ilk isimlerden. Kariyeri ve yetenekleri tartışılmaz bir oyuncu. Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ve geçtiğimiz sezon uygulanmaya başlanan yeni statüsü ile Eurocup çok zorlu ligler. Bahar, yetenekleri ve tecrübesiyle bu güzel oluşumun kazanacağı başarılara koyacağı maksimum katkı ile kulübümüzün simge isimleri arasına adını yazdıracak. Kendisinin hem saha içinde hem de saha dışındaki lider karakteri ve yapacağı kaptanlık bizim için çok değerli ve önemli olacak. Transferin hem takımımıza hem de kendisine hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm ülkede olduğu gibi Efeler’de de emekçilerin yoğun katılımıyla kutlandı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Evrim Karakoz ve Hüseyin Yıldız, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı, CHP Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve üyeleri, işçi sendikaları ve yüzlerce işçiyle birlikte 1 Mayıs kortejinin başlayacağı Aydın Büyükşehir Belediyesi önünde buluştu. Belediye önünde başlayan yürüyüş Zafer Meydanı, Doğu Gazi Bulvarı, Ramazanpaşa Kavşağı ve Hükümet Bulvarı’nda devam etti. Sivil toplum kuruluşlarının, odaların, derneklerin ve siyasi partilerin temsilcileri ile binlerce işçi ellerinde Türk Bayrakları ve sloganlarla yürüdü. Atatürk Kent Meydanı’nda son bulan yürüyüşün ardından kutlamalar başladı. İşçi sendikası temsilcilerinin sloganlar eşliğinde konuşmalar yaptığı alanı dolduran emekçiler, kutlamalarına yöresel oyunlarla devam etti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, “Bugün 1 Mayıs; işçi ve emekçilerin bayramı. Biz de onlara destek olmak, hakkın, hukukun, adaletin yanında olmak amacıyla tüm partili arkadaşlarımızla birlikte korteje katıldık. Bayramımızı hep birlikte mutluluk ve huzur içinde kutluyoruz. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Yaşasın 1 Mayıs" dedi.