GÜNDEM - 18 Şubat 2019 Pazartesi 10:39

Bankamatikte bulduğu parayı polise teslim etti

A
A
A
Bankamatikte bulduğu parayı polise teslim etti

Yalova'nın Altınova ilçesinde bir ATM’de bulduğu parayı örnek bir davranışla polise teslim eden vatandaş büyük takdir topladı.

Bir bankanın ATM’sinde 2 bin bin lira bulan Erkan Aydın, parayı Altınova İlçe Emniyet Amirliği’ne teslim etti. İlçe Emniyet Amirliğince yapılan araştırmalar sonucunda paranın Murat Tartar’a ait olduğu tespit edildi. Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, paranın iadesi için Murat Tatar ile temasa geçerek kendisini Altınova Kaymakamlığı’na davet etti.

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’in makamında parayı bulan Erkan Aydın’ın katılımıyla 2 bin lira Murat Tatar’a teslim edildi. Murat Tatar parayı bulup Emniyete teslim eden Erkan Aydın’a teşekkür ederken ilçe kaymakamı Özyiğit ve İlçe Emniyet Amiri Duman’a örnek davranışından dolayı Aydın’ı tebrik etti.
Erkan Aydın ise insanlık vazifesini yerine getirdiğini dile getirdi.  

Mehmet Mercan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yılı kutlanıyor Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 796. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen Teşrif-i Konya etkinlikleri bu yıl da coşkuyla başladı. Yıl dönümünde temsili karşılama töreninde Türk Yıldızları ve Solo Türk gösteri uçuşu yaptı. Nefesleri kesen gösteri uçuşları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi. Mevlana Meydanı’nda binlerce Konyalının katılımıyla düzenlenen programda Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Teşrif-i Konya canlandırması yapıldı. Temsili karşılama oyununda Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişleri ve Sultan Alaaddin Keykubat tarafından karşılanışı izleyenlerin beğenisini topladı. Programın sonunda ise Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timleri Türk Yıldızları ve Solo Türk tarafından gösteri uçuşu gerçekleştirildi. Meydanda toplanan vatandaşlara unutamayacakları bir gösteri sunan Türk Yıldızları ve Solo Türk, büyük alkış aldı. Etkinlikler 3 gün boyunca devam edecek Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde 3 gün boyunca devam edecek etkinliklerde, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da Urfa İlahileri Konseri ve 5 Mayıs Pazar günü yine aynı saatte Balkan İlahileri Konseri gerçekleştirilecek. Ayrıca hazırlanan “Teşrif-i Mevlana Hat Sergisi” de etkinlik süresince ziyaret edilebilecek.