ASAYİŞ - 20 Şubat 2017 Pazartesi 07:09

Başkent’te ev yangını

A
A
A
Başkent’te ev yangını

Ankara’da bir dairede sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında, bir kişi yaralandı.

Olay, saat 01.30 sıralarında Keçiören’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İncirli Mahallesi Şehit Mehmet Altanlar Sokak üzerinde bulunan 6 numaralı apartmandaki bir dairede elektrik sobasının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Hızla yayılan alevler, tüm daireyi sararken, evde yalnız yaşayan Nail Ö., alevlerin ortasında mahsur kaldı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Hızla alevlere müdahale eden itfaiye erleri, bir yandan da Nail Ö.’yü kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu daireden çıkartılan yaralı, sağlık ekiplerince olay yerinde hazır bekletilen ambulansa alındı.

Sağlık ekipleri, yaralı şahsa oksijen maskesi taktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alınırken, daire kullanılamaz hale geldi.
Olay hakkında inceleme başlatıldı.  

Caner Ünver - Musa Erdoğan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz" Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, finale kaldıklarını için mutlu olduklarını söyleyerek, “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” dedi. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde rövanş maçında Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ederek, finale yükseldi. Mücadelenin ardından Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarı tam istediklerini gibi oynayamadıklarını söyleyen Çakır, “İlk yarı tam istediğimiz oyunu oynamasak da çok acelemiz yoktu. Çünkü 1-0 öndeydik. Sonrasında ikinci yarıda gelen gollerde, net bir skorla buradan galibiyetle ayrıldık. Kötü giden bir sezon, hedeflerden uzak aslında ama finalde olmak mutluluk verici oldu” ifadelerini kullandı. “İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” Finalde Beşiktaş ile oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Uğurcan Çakır, “Finalde rakibimiz Beşiktaş ve kupayı kazanmak istiyoruz. Bu kupayı alırsak 10. olacak. En son aldığımız zaman 2019’da ben ve Hüseyin Türkmen var. İkimiz kaldık. Abdullah Hoca’nın Trabzonspor’da Türkiye Kupası eksik. İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz” diye konuştu. “Trabzonspor için mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum” Futbolda inişler ve çıkışların her zaman olduğunu vurgulayan 28 yaşındaki kaleci, “Futbolcu her zaman en yüksek performansı veremeyebiliyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen mücadeleyi her zaman vermeye çalışıyorum. Bazen istediğim oluyor, bazen istediğim gibi olmuyor. Ben Trabzonspor için elimden gelen her şeyi her zaman sahada yapmaya çalışıyorum. Finale kaldık mutluyuz, inşallah finali kazanmak istiyoruz. Taraftara teşekkür ediyorum. Uzun zamandır iç sahada taraftar olmadığı için bugün çok güzeldi. Taraftar olmadan çok konsantre olamıyorsunuz. Bugün de yanımızdalardı. Onlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.