BASKETBOL - 21 Mayıs 2012 Pazartesi 14:42

Basketbol maçı gibi

A
A
A
Basketbol maçı gibi

Bursa Bölgesi 1. Amatör Küme 4. Grupta İnegöl temsilcisi Kocatepespor, ligin son maçında Emekspor'u 29-0 gibi farklı skorla yenerek şampiyon oldu.

Geçtiğimiz hafta gördükleri kırmızı kartlar ve sakatlıklar nedeniyle İnegöl’e eksik kadro ile gelen Emekspor’un varlık gösteremediği maçta ardı ardına gelen gollerle farklı skor ortaya çıktı. Gözler sahada, kulaklar ise rakip Arabayatağı’nın Ayyıldızspor ile oynadığı müsabakada oldu. Puan ve ikili averajın eşit olması nedeniyle genel gol averajının şampiyonluğunu belirleyeceği son randevularda her iki sahada da farklı skorlar ortaya çıktı.

İlk yarıyı 8-0 gibi farklı skorla önde kapatan Kocatepespor, ikinci 45 dakikada gol oldu yağdı. Sarı-Grili ekip, konuğu Emekspor’u kaptan Muhammet (10), Ersin (5), Müjdat (4), Özkan (3), Ahmet (2), Salih (2), Ömer Faruk, Yasin ve Soner’in golleri ile 29-0 gibi tarihi bir skorla dize getirdi. Rakibine göre -9 averajla son haftaya giren ekibimiz, bu farklı skorla, lider Arabayatağı’nın gol averajında da geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. Son haftaya lider giren Arabayatağı’nın, Ayyıldız karşısında aldığı 10-1’lik skor şampiyon olmasına yetmedi. Aynı puana sahip olduğu lideri genel gol averajı ile geçen Kocatepe mutlu sona ulaşan ekip olarak üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşadı.

SALİH BAKICI-BURSA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mardin Mardin’de "3. Kitap Fuarı" kapılarını açtı Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen "Mardin Kitap Fuarı", kitapseverlerin yoğun ilgisiyle kapılarını açtı. Artuklu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan 2 bin 500 metrekarelik kapalı fuar alanında gerçekleştirilen fuarda, 56 yayınevi ve 50 stant yer aldı. Binlerce çeşit kitap, 16-24 Mayıs tarihleri arasında okuyucularla buluşacak. Fuarın açılışında konuşan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin Kitap Fuarı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek tüm vatandaşları fuara davet etti. Öğrencilerin derslerinin yanı sıra kitap okuma alışkanlığı kazanmasının önemine dikkat çeken Akkoyun, ailelere de çocuklarıyla birlikte kitap okumaları çağrısında bulundu. Akkoyun, hafta sonları öğrencileri desteklemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kitap çeklerinin dağıtıldığını ifade ederek, "Öğrencilerimizin özellikle tatil döneminde kitap okumalarını teşvik etmek ve sağlamak, destek olmak amacıyla 10 bin adet kitap çekini öğrencilerimize, ücretsiz olarak veriyoruz. Her bir çek 200 lira değerinde. Öğrencilerimiz bizlerin vermiş olduğu bu çeklerle ücretsiz olarak kitaplarını alacaklar. Ümit ediyorum yaz döneminde öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığının gelişmesi noktasında faydalı olur" dedi. Açılış törenine, Vali Yardımcısı Hasan Kurt, Artuklu Kaymakamı Muhammet Öztabak, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Yaşar Dener, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kemalettin Sakin, kurumların temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Mardin Mardin’de 3. Kitap Fuarı düzenlendi Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen "Mardin Kitap Fuarı", kitapseverlerin yoğun ilgisiyle kapılarını açtı. Artuklu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan 2 bin 500 metrekarelik kapalı fuar alanında gerçekleştirilen fuarda, 56 yayınevi ve 50 stant yer aldı. Binlerce çeşit kitap, 16-24 Mayıs tarihleri arasında okuyucularla buluşacak. Fuarın açılışında konuşan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin Kitap Fuarı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek tüm vatandaşları fuara davet etti. Öğrencilerin derslerinin yanı sıra kitap okuma alışkanlığı kazanmasının önemine dikkat çeken Akkoyun, ailelere de çocuklarıyla birlikte kitap okumaları çağrısında bulundu. Akkoyun, hafta sonları öğrencileri desteklemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kitap çeklerinin dağıtıldığını ifade ederek, "Öğrencilerimizin özellikle tatil döneminde kitap okumalarını teşvik etmek ve sağlamak, destek olmak amacıyla 10 bin adet kitap çekini öğrencilerimize, ücretsiz olarak veriyoruz. Her bir çek 200 lira değerinde. Öğrencilerimiz bizlerin vermiş olduğu bu çeklerle ücretsiz olarak kitaplarını alacaklar. Ümit ediyorum yaz döneminde öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığının gelişmesi noktasında faydalı olur" dedi. Açılış törenine, Vali Yardımcısı Hasan Kurt, Artuklu Kaymakamı Muhammet Öztabak, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Yaşar Dener, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kemalettin Sakin, kurumların temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.