ASAYİŞ - 09 Mart 2018 Cuma 03:25

Batma tehlikesi geçiren tekneyi elleriyle tutmaya çalıştılar

A
A
A
Batma tehlikesi geçiren tekneyi elleriyle tutmaya çalıştılar

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güllük limanında fırtınadan dolayı halatı kopan bir tekne kayalıklara çarptı. Çevreden geçen vatandaşların 6 metrelik tur teknesini elleri ile tutmaya çalıştığı ilginç anlar ise kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz gün fırtına nedeniyle Güllük limanında bağlı bulunan bir teknenin halatı koptu. Fırtınanın etkisiyle sürüklenmeye başlayan tekne dev dalgalara direnemedi. Alabora olma tehlikesi geçiren tekneye o an çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etmeye çalıştı. Elleri ile tekneye müdahale etmeye çalışan vatandaşlar ilginç görüntülere sahne oldu.
Dev dalgalara direnemeyen kaptan ise çareyi tekneyi döndürerek denize açılmakta buldu.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Niğde’de silaj paketleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin arazisinde stokladığı 450 adet silaj paketi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce maket bıçağı ile paramparça edildi. Olay, Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin Niğde merkeze bağlı Ovacık köyünde bulunan arazisinde meydana geldi. Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından birlik üyesi hayvan yetiştiricilerine piyasa fiyatından daha uygun şartlarda satışı yapılması planlanan mısır silajlarından 450 adedi maket bıçağı ile kesildi. Yapılan paketleme ile saklama ömrü daha uzun olan silajların kesilmesi ile Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği maddi kayba uğradı. Olayın ardından açıklama yapan Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bilgehan Güney yaşanan duruma isyan etti. Güney, "Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği adına paketlemiş olduğumuz silajları, üye çiftçilerimize hesaplı bir şekilde satmak için stok yaptık. Bazı kişiler, şahsımdan dolayı olabilir, yapmış olduğumuz hizmetlerden haz almamış olabilir birliğin bütün silajlarına dün gece operasyon yapıp silaj paketlerini maket bıçağı ile kesmişler. Birlik üyelerine ait olan silajla, ekipmanlarla, hayvanlarla uğraşmasınlar meseleleri varsa gelip benimle görüşsünler. Bu yaptıkları resmen terbiyesizlik, insanlık dışı bir olay" dedi. Şikayetin ardından arazide inceleme yapan jandarma ekipleri, silajları kesenlerin yakalanması için çalışma başlattı.
Antalya Garsonların temizlik kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı Antalya’nın Finike ilçesindeki restoranda çalışan garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson öldü, 1 garson yaralandı. Olayı gerçekleştiren şüpheli garson polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay, Perşembe gecesi 01.30 sıralarında Finike ilçesi Kale Mahallesi Şerbetçi Bulvarı üzerinde yer alan restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyerinde garson olan Mehmet Şirin E. (58) ile diğer garsonlar Osman Altındağ ve Serkan D. arasında 3 bin 600 TL alacak verecek meselesi ve iş yeri temizliğinden kaynaklı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Şirin E., Osman Altındağ (34) ve Serkan D’yi (31) tabancayla ateş ederek yaraladı. Karın bölgesinden yaralanan Osman Altındağ ve koltuğunun altından yaralanan Serkan D. İhbar üzerine çağrılan ambulansla Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı. Altındağ, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken polis ekipleri tarafından olay yerine yakın bir noktada suç aleti tabancayla beraber yakalanarak gözaltına alınan Mehmet Şirin E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İki çocuk babası Osman Altındağ’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna getirildi İşlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazenin yakınlarına teslim edileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.