BASKETBOL - 01 Ağustos 2011 Pazartesi 10:26

Beşiktaş'a kötü haber

A
A
A
Beşiktaş'a kötü haber

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) yıldızı Kobe Bryant, Türk Hava Yolları’nın organizasyonu çerçevesinde bulunduğu Washington’da dün düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş’la anlaştığı yönündeki haberleri reddetti.

Beşiktaş’la haftalar önce görüştüğünü belirten Bryant, internette Beşiktaş’a imza attığının iddia edildiğini gördüğünü fakat iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. NBA’de süren grev boyunca başka bir ülkede oynamak istediğini belirten Bryant, “Benden daha fazla şey bildiğinizi düşünüyorum. İnternet’te çok fazla haber var ve bilmediğim şeyler görüyorum. Haftalar önce Beşiktaş’la görüşmüş olduğumu söyleyebilirim. Telefonumun çalmasını bekliyorum. Herhangi bir yerde oynarım. Barcelona arar ve gelmemi isterse giderim” ifadelerini kullandı. NBA tarihinde ikinci defa yöneticilerin ve oyuncuların anlaşamaması üzerine lokavt tehlikesi baş göstermiş bulunuyor.

Bryant, Türk Hava Yolları’nın da sponsorları arasında bulunduğu bir yardım maçında Barcelona futbol takımı teknik direktörü Josep Guardiola ve ABD kadın futbol takımının oyuncularının da yer aldığı ünlüler karmasında mücadele etti. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Barcelona’lı futbolcular Puyol ve Busquets, Bryant’a Barcelona forması hediye etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thorsten Fink: "İkinci gole yakındık ama başaramadık" 1’in rövanşında Rayo Vallecano’ya karşıya 2 farklı kazanmaya çok yaklaştıklarını ancak başaramadıklarını söyledi. UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda 3-1’in rövanşında İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano’nun rakibi olan Samsunspor’da 1-0’lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Thorsten Fink, "Gösterdiğimiz performanstan gurur duymamız lazım. Tüm şampiyonada iyi oynadık. Mücadelemizden gurur duydum. Rakip taraftar da bizi alkışladı. Bu da bizim ne kadar iyi oynadığımı gösteriyor. İkinci gole yakındık ama bunu gerçekleştiremedik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Kolay bir deplasman değil. Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid burada kazanamadı ama biz kazandık. Buraya kadar gelmemizde emeği olan ve bizleri destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Değişiklik konusunda iyi hamleler yaptık. 1-0 kazandık. Değişiklikler de doğru anda oldu. Erken gol bulamasak daha erken değişiklikler yapılabilirdi. Hamlelerin zamanını doğru buluyorum" dedi. Lig ve kupa hedefi hakkında da konuşan Fink, "Güzel bir şekilde dinlenmemiz lazım. Milli aradan sonra sakatlarımız takıma katılacaklar. Tanguy Coulibaly ve Emre Kılınç ile birlikte Afonso Sousa da takıma katılacak. Bundan sonraki süreçte oynanacak her karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Evimizde Trabzonspor’a karşı mücadele edeceğiz. Tüm hazırlıkları en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. O karşılaşmaya da hazırız ve evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Kupası’nı kazanmak olacak. Ligde şu anda 7. sıradayız, orada da daha yukarıya çıkmak için mücadele edeceğiz ama birinci hedefimiz Türkiye Kupasını kazanmak" diye konuştu.