- 17 Temmuz 2009 Cuma 23:39

Beşiktaş'ın yeni formaları tanıtıldı

A
A
A
Beşiktaş'ın yeni formaları tanıtıldı

Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2009-2010 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen defilede Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği formaları siyah-beyazlı futbolcular Yusuf, Nobre, Serdar Özkan, Uğur İnceman, Ernst, Sivok, Erhan Güven, Holosko ve yeni transfer Ferrari ile aralarında ünlü mankenler Şenay Akay ile Şebnem Schefer'ın da bulunduğu mankenler tanıttı. Defilede çubuklu, beyaz önü çizgili ve damalı olmak üzere siyah-beyazlı ekibin yeni sezonda giyeceği 3 ayrı forma tanıtıldı. Gecede ayrıca Kartal Yuvası 2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu da taraftarların beğenisine sunuldu. Geceye Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra teknik direktör Mustafa Denizli ve siyah-beyazlı futbolcular ile çok sayıda davetli katıldı.

Tecrübeli futbolcu İbrahim Üzülmez, gecede basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezonda da çifte şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek, "Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde başarılı olmak istiyoruz. İnşallah bu formalar da uğurlu gelir. Bu gece güzel ve sıcak bir ortam var. Beşiktaş camiası, geçen sezon o birlik ve beraberliği saha içinde ve dışında gösterdi. Bizler de futbolcu arkadaşlarımızla beraber burada olmaktan dolayı mutluyuz. Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig için bu yıl üzerimizde çok fazla sorumluluk var. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Onların da katılımıyla yurt içinde yakaladığımız başarıyı Şampiyonlar Ligi'nde de yakalamak istiyoruz. İyi bir kadromuz var. Bu yıl kazandığımız çifte kupa sevincini seneye de sürdürmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan defile öncesinde düzenlenen kokteylde siyah-beyazlı futbolcular davetlilerin ilgi odağı oldu. Geceye katılanlar futbolculardan bol bol imza alarak, onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

İRFAN YİRMİBEŞ - RASİM TURHAN - İSTANBUL

Bunlar Da İlginizi Çekebilir