ASAYİŞ - 22 Ağustos 2014 Cuma 13:41

Beton mikserinde sıkışan sürücü güçlükle çıkarıldı

A
A
A
Beton mikserinde sıkışan sürücü güçlükle çıkarıldı

Gaziantep’te devrilen beton mikserinin sürücüsü, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre çevre yolundan Halep Bulvarı Burç Kavşağı istikametine çıkmak isteyen Aydın Halhallı yönetimindeki 27 Z 8139 plakalı beton mikseri, virajı alamayınca bariyerlere çarpıp yan yattı. Dolu olan mikserdeki beton yola dökülürken, sürücüsü içinde sıkıştı. Durumu fark eden vatandaşlar olay yerine kurtarma ve sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini alarak ikinci bir kazanın yaşanmaması için tedbir aldı.

Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri ise yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun uğraşlar verdi. Vatandaşların da yardımıyla yaralı sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü sedye ile ambulansa taşıyarak ilk müdahalesini burada yaptı. Aydın Halhallı daha sonra Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

AHMET ÖZER - HABİP DEMİRCİ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi Hentbolda 2023-2024 sezonu Kadınlar Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Konyaaltı Belediyesi’nin birinci olarak tamamladığı Kadınlar Süper Ligi normal sezonunu 1, 2, 3 ve 4. sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8. sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; Konyaaltı Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi ve Yalıkavak ile Kastamonu Belediyesi arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; Görele Belediyesi ve İzmir BBSK ile Üsküdar Belediyesi ve Bursa BBSK takımları arasında oynanacak. Kadınlar Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Anadolu Üniversitesi - Üsküdar Belediyesi: 33-38 Konyaaltı Belediyesi - İzmir BBSK: 37-31 Görele Belediyesi - Tekirdağ Süleymanpaşa: 46-29 Yalıkavakspor - Kastamonu Belediyesi: 31-26 Yenimahalle Belediyesi - Bursa BBSK: 29-32