ASAYİŞ - 13 Şubat 2011 Pazar 07:48

Beylikdüzü'nde araç dereye uçtu:1 ölü, 1 yaralı

A
A
A
Beylikdüzü'nde araç dereye uçtu:1 ölü, 1 yaralı

Yaklaşık 5 metre aşağı düşen araçtaki kadın sürücü vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince kurtarılırken, yanındaki Celal Ayyıldız (65) boğularak hayatını kaybetti.

YÜKSEL ŞİMŞEK- İSTANBUL

Beylikdüzü rampasından aşırı hızlı bir şekilde aşağı inmekte olan 34 DT 1794 plakalı araç ile Kamil Büyük yönetimindeki 34 EL 7306 plakalı otomobil çarpıştı. Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen 34 DT 1794 plakalı Toyota marka araç, yol kenarındaki bariyerleri kırdıktan sonra dereye uçtu. Yaklaşık 5 metre yükseklikten devrilen otomobil pis suyun geçtiği Harami dere'nin içinde yan yattı. 

Kazayı gören vatandaşlar, olay yerine koştu. Havanın soğukluğuna aldırmayan vatandaşlar ve itfaiye ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan ağır yaralı kadın sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardılar. Yaralı kadın Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Hayatını kaybeden Celal Ayyıldız ise itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonrasında sıkıştığı yerden çıkarıldı. Boğularak hayatını kaybettiği öğrenilen Ayyıldız'ın cesedi Avcılar Medicana Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kazanın ardından E-5 Karayolu'nda uzun kuyruklar oluşurken, kısa bir süre İstanbul istikametinde yol kesildi. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Dereye düşen araç, vinç yardımıyla çıkarılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.  

Aracın dereye düştüğünü gördükten hemen sonra araçlarından indiğini ve sıkışan şahısları çıkarmaya çalıştıklarını belirten görgü tanıklarından Cemal Macar, "Biz dereye girdiğimizde araç yan yatmıştı. Birkaç kişiyle birlikte arabayı düz çevirdik ve bir kadını otomobilden çıkardık. Ancak, araçtaki adam hayatını kaybetmişti. Muhtemelen şahıs boğularak ölmüştü." ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi. Zonguldak’ta ilk kez düzenlenen Best Of Zonguldak etkinliği vatandaşlar ve iş adamlarından ilgi gördü. Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan’ın sunuculuğunu yaptığı organizasyonda Gazeteci Cem Küçük, organizasyonun ana sponsoru olan Elcab Kablo ile Zonsiad Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ev sahipliğinde Akkurt Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kurnaz, Zonguldak kadın basketbol takımının kulüp başkanı Kanat Tan, çok sayıda iş adamlarının yanı sıra ve vatandaşlar katıldı. Zonguldak ilinin ilk vilayet olarak önemini vurgulayan Nejdet Tıskaoğlu, "Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Zonguldak’ın kalkınması için hepimiz burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zonsiad olarak 3-4-5 Mayıs’ta Zonguldak’ta bir fuar düzenliyoruz. Bunu Zonguldak’ın tüm illerinde tüm şehrimize yansıtmak istiyoruz. Bunun için çalışan Kerim Yılmaz burada. Levent Yaman kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Buket Aydın ve Vahe Kılıçaslan Zonguldak’ımızın ilklerini paylaştı. Burada ödül alan arkadaşlarımız 2023 yılı boyunca güzel işlere imza attılar ve ödülü hak ettiler. Bu yıl ilki düzenlendi. Gelecek yıl daha büyük bir organizasyonla Zonguldak’ımızı farklı bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Organizasyonu önemini belirten gazeteci Cem Küçük, "Zonguldak’ı her zaman her yerde övgüyle konuşuyoruz. Bu organizasyon bu yıl ilk kez yapıldı, keyifli ve başarılı bir organizasyon oldu. Biz burada Zonguldak için çabalayan iş insanlarıyız. Zonguldak bizim ilk vilayetimizdir. Ben burada doğup büyüdüm ve fırsat buldukça memleketime geliyorum. Bizler madenci çocuklarıyız. Gerek hükümet genelinde, gerek ise Türkiye genelinde Zonguldak’ımızı her yerde en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Ayrıca Zonguldak kadın basketbol şampiyonu kulüp başkanı Kanat Tan ise konuşmasında, "Ben bu ödülü Zonguldak taraftarları için alıyorum. Zonguldak kadın basketbol takımımız şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı, çok çalıştık çok emek verdik ve emeğimizin karşılığını aldık, Formamızın rengi kırmızı şehitleri ve mavi madenci tulumlarını temsil ediyor. Çocuklarımız madenci torunlarıdır. Zonguldak’ı her alanda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Zonguldak halk oyunları ekibi gösterisinin ardından ödüller ve hediyeler takdim edildi.