GÜNDEM - 09 Temmuz 2018 Pazartesi 13:22

BİM 11-14 EYLÜL aktüel İndirimli Ürünler Listesi | BİM 2018 okul malzemeleri 995 TL'ye Hometech Notebook

A
A
A
BİM 11-14 EYLÜL aktüel İndirimli Ürünler Listesi | BİM 2018 okul malzemeleri 995 TL'ye Hometech Notebook

BİM 1-14 Eylül aktüel İndirimli Ürünler Listesi | BİM 2018 okul malzemeleri 995 TL'ye Hometech Notebook. BİM aktüel ürünler 1-14 Eylül listesi yayınlandı. BİM aktüel ürünler listesinde yine birbirinden cazip ve indirimli ürünler sizleri bekliyor. Bu seferki BİM aktüel listesi ağırlıklı olarak okul kırtasiye malzemelerine ayrılmış. Ayrıca 995 TL gibi çok uygun fiyata Hometech Notebook kataloğun dikkat çeken ürünü. Peki, BİM aktüel indirim listesinde başka hangi ürünler var? İşte yanıtı...

BİM 11-14 Eylül aktüel İndirimli Ürünler Listesi | BİM 2018 OKUL malzemeleri 995 TL'ye Hometech Notebook. BİM market indirimleri her hafta tüketicinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Büyük merakla beklenen bu haftanın BİM aktüel 9-14 Eylül indirim listesi yayınlandı. Katalogda yine birbirinden çeşitli ve indirimli ürünler sizleri bekliyor. Her hafta farklı ürünlerle yenilenen BİM market aktüel indirim kataloğunda her hafta hem hesaplı hem kaliteli ürünlerin listesi yer alıyor. Vatandaşlar her hafta BİM aktüel listesini yakından takip ediyor ve fırsatları kaçırmamak istiyor. Aktüel ürünler her hafta Cuma günü tüketicinin beğenisine sunulurken vatandaşlar bu avantajlı indirim ürünlerinden istediklerini satın alabiliyorlar. BİM aktüel sürprizleri bu hafta da hız kesmeden devam ediyor. İşte, bu haftanın BİM market 9-14 Eylül 2018 aktüel indirim fırsatları ve o merakla beklenen indirimli ürünler listesinde yer alan detaylar…

BİM, bim indirimli ürünler, bim aktüel, bim aktüel ürünler, bim aktüel ürünler bu hafta, bim bu haftanın indirimli ürünleri, bim market, bim aktüel katalog, bim indirim katalog, bim broşür, bim katalog, bim indirim, bim aktüel 9-14 Eylül,

BİM 9-14 EYLÜL AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ BROŞÜRÜ

Haftalık yaptığı kampanyalar ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını uygun fiyat ile karşılamasına olanak sağlayan BİM, 9-14 Eylül indirim listesi ile geleneğini bozmadı. BİM aktüel 9-14 Eylül tarihli indirim listesinde yer alan ürünler yine hem kaliteli hem cazip fiyatlarla sizli bekliyor. BİM’in broşürlerini her hafta yakından takip eden vatandaşlar BİM fırsatlarını kaçırmak istemiyor. Bunun için de Her hafta Cuma günü satışa sunulan aktüel ürünler aile bütçesine destek oluyor. En çok tercih edilen market zincirlerinden olan BİM, her tüketicinin cebine katkı sağlıyor. BİM 9-14 Eylül indirim listesindeki diğer detaylar..

BİM 9-14 Eylül AKTÜEL İNDİRİM LİSTESİ KATALOĞU

BİM her hafta hem farklı hem kaliteli hem de etiketi piyasanın oldukça altında birçok ürünle tüketicisinin karşısına çıkıyor. BİM yayınladığı indirim kataloğunda hemen hemen her hafta çocuk-bebek kategorisindeki ürünlere yer vermeyi ihmal etmiyor. BİM 7 Eylül kataloğundaki diğer ürünleri haberimizin devamında görebilirsiniz. Her hafta BİM indirim listesi yenilendikçe sizler için incelemeye ve paylaşmaya devam edeceğiz. İşte o ürünlerden bazıları..

BİM 9-14 Eylül AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ

BİM aktüel ürünler 9-14 Eylül listesinde yer alan diğer ürünlerle de müşterilerinin ihtiyacını gözeterek büyük indirim fırsatları sunuyor. BİM market haftanın indirimli ürünlerini duyurmaya devam ettiği sürece en güncel BİM aktüel indirimli ürünler listesinin detaylı incelemesini sizlerle paylaşacağız.

BİM MARKET NEDİR?

BİM marketleri 1995 senesinde ilk etapta 21 mağaza ile açılmıştır. Temel gıda ürünleri ile tüketim maddelerinin mümkün olan en asgari düzeyde vatandaşa ulaştırılması ana hedefi olmuştur. Bu nedenle de en ucuz fiyatlar ile en kaliteli ürünler alınmak istendiğinde akla ilk gelen marketlerden biri BİM olmuştur. İndirimli ürünler, aktüel ürünler, BİM müşterilerinin duymaya alıştığı bir tabir haline gelmiştir. Her tüketiciye uygun geniş bir ürün yelpazesi olan BİM marketleri 1995 yılında 21 mağaza ile açılmıştır. Temel gıda ürünleri ile tüketim maddelerinin mümkün olan en asgari düzeyde vatandaşa ulaştırılması ana hedefi olmuştur.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.