EKONOMİ - 19 Eylül 2015 Cumartesi 13:14

Bimeks 139. mağazasını Merzifon’da açtı

A
A
A
Bimeks 139. mağazasını Merzifon’da açtı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı.

İlçenin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde yer alan mağazanın açılış kurdelesini Bimeks Satış Koordinatörü Murat Kurtoğlu, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve franchise iş ortağı Özcan Alpaslan kesti.

Merzifon mağazasıyla mevcut olduğu il sayısını 59’a yükselten Bimeks’in toplam 139 mağazası bulunuyor. Bimeks, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, akıllı telefondan kişisel bakım ürünlerine kadar 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.
İndirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşların açılışa olan ilgisinin yoğun olmasından memnuniyet duyduklarını belirten Bimeks Satış Koordinatörü Murat Kurtoğlu, “Teknolojik ürünleri cazip fiyatlarla ve güncel ödeme seçenekleriyle müşterilerimize, Merzifon halkına sunacağız” dedi.

Mağazanın açılışının 19 Eylül Gaziler Günü’ne denk geldiğine değinip gazilere minnet, şehitlere ise rahmet dileyen Kurtoğlu, “Son donemde yaşanan ülkenin ekonomik ve siyasi sorunları tez zamanda çözülür. Herkes feraha kavuşur diye ümit ediyoruz” diye konuştu.
Açılışta konuşan Bimeks Bölge Yöneticisi Abdülkadir Pektaş da, “Merzifon’da güzel ve ferah bir mağaza ile hizmete başlıyoruz. İki katlı mağazamızda, 400 metrekare civarında bir alanda hizmet sunacağız. Bu da bize, müşterilerimize bol çeşit sunma imkanı veriyor. Hatta Merzifon’un en bol çeşitli, en fazla alternatif ürünlü teknoloji mağazasıyız diyebilirim. Özellikle mağazamızın ikinci katını, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gruplarında bol alternatif sunmak için tasarladık. Tüm Merzifonluları bu geniş ürün yelpazemizden, cazip fiyatlarımızdan ve hiçbir yerde bulamayacakları ödeme seçeneklerimizden faydalanmak üzere mağazamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bol ödeme seçenekleri teknoloji perakende mağazaları arasında Bimeks, cazip ödeme seçenekleriyle de ön plana çıkıyor. Biimza gibi kefilsiz, senetsiz, kredi kartsız 24 aya varan vade imkanı sunan ödeme sistemleri, teknoloji perakendecileri arasında sadece Bimeks’te sunuluyor. 

Bimeks Merzifon mağazası'nın yöneticiliğini aynı zamanda Merzifonspor’un Yönetim Kurulu Üyesi olan şehrin sevilen simalarından Ali Alper Taşkın yapıyor. Bimeks’in mağaza açılışı için Merzifon’a özel olarak hazırladığı ve 4 Ekim’e kadar devam edecek olan açılış kampanyasından bazı cazip ürünler ise şöyle; Samsung S6 Edge G925 32 GB, 2.499 TL, Vestel 42FA8000 106 Ekran 3D Led Smart TV, 1.199 TL, HP 15-r202nt (L0E72EA) Notebook, 1.439 TL, PIRANHA Premium R TAB 7.85” Tablet PC, 189 TL, Altus AL 434 T Bulaşık Makinesi, 549 TL. 

MURAT ÇELİK A.
AMASYA 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Ziraat Türkiye Kupası: Konyaspor: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı) Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk hafta maçında Konyaspor, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı yeşil-beyazlı ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 21. dakikada sağ kanattan içeri giren Andzouana’nın gönderdiği topla buluşan Umut Nayir pasını geriye bıraktı. Penaltı noktasında topla buluşan Tunahan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0 35. dakikada Antalyaspor savunmasının hatasında Muleka topu ceza sahası içerisine taşıdı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Muleka’nın şutunda kaleci Julian meşin yuvarlağı kornere çeldi. Hakemler: Kadir Sağlam, Kerem Ersoy, Murathan Çomoğlu Konyaspor: Deniz Ertaş, Andzouana, Uğurcan Yazğılı, Utku Eriş, Guilherme, Jo Jin-Ho, Tunahan Taşçı, Bjorlo, Melih İbrahimoğlu, Muleka, Umut Nayir Yedekler: Bahadır Güngördü, Yasir Subaşı, Pedrinho, Bardhi, Stefanescu, Calusic, Jevtovic, Melih Bostan, Esaat Buğa, Kaan Akyazı Teknik Direktör: Çağdaş Atan Antalyaspor: Julian, Samet Karakoç, Giannetti, Hüseyin Türkmen, Ensar Buğra Tivsiz, Ceesay, Saric, Storm, Abdülkadir Ömür, Ballet, Doğukan Sinik Yedekler: Kağan Arıcan, Paal, Soner Dikmen, Bünyamin Balcı, Dzhikiya, Ali Demirbilek, Van de Streek, Gueye, Ege İzmirli Teknik Direktör: Alaattin Gülerce Gol: Tunahan Taşçı (dk. 21) (Konyaspor) Sarı kartlar: Bjorlo (Konyaspor), Ballet, Ceesay (Antalyaspor)
İstanbul Spiker Ela Rümeysa Cebeci’nin ek ifadesi ortaya çıktı Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan spiker Ela Rümeysa Cebeci’nin ek ifadesi ortaya çıktı. Cebeci, "2021 yılında Sadettin Saran ile erkek arkadaşım olarak ilişki yaşadım, ilişkimiz duygusaldı. Sonrasında arkadaş kaldık. Özellikle belirtmek isterim ki ben uyuşturucu satıcısı değilim, uyuşturucu kullanıcısıyım. Kesinlikle kokain kullanmadım" dedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan Ela Rümeysa Cebeci’nin ek ifadesi ortaya çıktı. "Yurtdışında uyuşturucunun serbest olduğunu bildiğim için hataya düştüm" Ela Rümeysa Cebeci 20 Aralık tarihinden alınan ek ifadesinde, "Kendi rızam ile kimsenin baskısı altında kalmadan, hür bir şekilde devletime güvenerek ifade vermek istiyorum, daha önce uyuşturucu kullanmadığımı ifade etmiştim. Bugün kendim talepte bulunarak ifade vermek için, gerçekleri ortaya çıkarmak için ifade veriyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki ben hiçbir zaman kimseye uyuşturucu satmadım. Telefonumun şifresini de kendime güvendiğim için rızam ile teslim ettim, hatta 2. telefonumun da şifresini kendi rızam ile verdim. Telefonumun Whatsapp yazışmaları ortaya çıkmış, ben kendimden emin olduğum için, gerçekleri ortaya çıkarmak için, devletime güvenerek şifremi verdim. Kimseye uyuşturucu vermedim. Ancak kanımda ve WhatsApp yazışmalarında uyuşturucu ile ilgili deliller ortaya çıkmış, ben uyuşturucuyu geçmiş zamanda kullandım. Ama asla kokain ve kimyasal kullanmadım. THC esrarın da suç olduğunu bilmiyordum, yurtdışında uyuşturucunun serbest olduğunu bildiğim için böyle bir hataya düştüm" ifadelerini kullandı. Cebeci ifadesinin devamında, "2021 yılında Sadettin Saran ile erkek arkadaşım olarak ilişki yaşadım, ilişkimiz duygusaldı. Sonrasında arkadaş kaldık. Özellikle belirtmek isterim ki ben uyuşturucu satıcısı değilim, uyuşturucu kullanıcısıyım. Kesinlikle kokain kullanmadım. Tekrardan kan testimin ve saçımdan örnek alınmasını istiyorum. Daha sonradan tekrardan avukatım ile gelip bildiklerimi yaşadığım itibar zedelenmesini anlatacağım" dedi.