EKONOMİ - 20 Nisan 2023 Perşembe 11:03

BiP’ten kullanıcılarına özel çekiliş

A
A
A
BiP’ten kullanıcılarına özel çekiliş

İletişim ve yaşam platformu BiP, kullanıcılarına özel yeni çekilişle cep telefonu hediye edecek.

İletişim ve yaşam platformu BiP, güncel kampanya ve çekilişlerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre, yeni çekilişle birlikte kullanıcılar, iPhone 14 Pro Max kazanma şansı yakalayacak. Kampanyaya katılmak için operatör fark etmeksizin yeni veya mevcut bireysel hat kullanıcılarının, BiP’te yer alan servislerden BiPClub’taki ‘Çekilişe Katıl’ kısmından isim, soy isim ve yaşadıkları şehrin bilgilerini girmeleri; 1 Temmuz 2023 tarihine kadar her ay bir kez ‘Çekilişe Katıl’ butonuna tıklamaları gerekecek.

Verilen bilgiye göre kullanıcılar, uygulama üzerinden mesaj attıkları her yeni kişi için bir çekiliş hakkı elde edecek. 14 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak çekilişle belirlenecek talihliler, 18 Temmuz 2023 tarihinde ilan edilecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu üreten kadınları bir araya getirdi Türkiye’deki kadın girişimci potansiyelinin geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında faaliyetlerini yürüten TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu, hayata geçirdiği projelerle üreten kadınların destekçisi olmaya devam ediyor. TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu’nun Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi tarafından düzenlenen “Kadın Emeği Kooperatif Pazarı” etkinliği, 4-5 Mayıs tarihlerinde Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Armada Alışveriş ve İş Merkezi’nin katkılarıyla Armada AVM’de gerçekleşti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş’ın da katılım gösterdiği etkinlik, açılış kurdelesinin kesilmesi ile başladı. 15 kadın kooperatifinin katılımıyla, iki gün süresince devam eden Kadın Emeği Kooperatif Pazarı’nda, kadın girişimciler açtıkları stantlarda birbirinden değerli el emeği ürünlerini sergileyerek satışa sundu. Yaklaşan Anneler Günü nedeniyle de ilgi odağı olan etkinlik, hafta sonu boyunca çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk, etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunan tüm paydaşlara teşekkür ederek, "Bu önemli etkinlikle üreten kadınları bir araya getirerek, onlara el emeği ürünlerini sergileme ve satış yapma imkanı sunduk. Kadınların ekonomiye katılımını artırmak, ekonomik ve sosyal açıdan güçlenmelerine katkı sağlamak için çabalarımızı sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.