ADVERTORIAL - 26 Nisan 2019 Cuma 12:08

Bir Kumanya Bin Sevince Vesile

A
A
A
Bir Kumanya Bin Sevince Vesile

Onlarca ülkede, on binlerce ihtiyaç sahibi aileye ramazan öncesi kumanya yardımlarınızı ulaştırıyoruz. Sizler de bir kumanya bağışı ile binlerce sevince vesile olabilirsiniz.

55 Ülkede, Türkiye’de 22 İlde

Kumanya yardımları 4 kıdada, 55 ülkede, Türkiye’de 22 ilde on binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırıyoruz.

Bir kumanya bedeli 180 TL’dir

Bu destekle yapılacak yardımlar; Ramazan ayı başlamadan önce on binlerce ihtiyaç sahibine kumanya paketi ulaştırılmasının yanı sıra, ramazan ayı içerisinde, Bosna Hersek’te Hasene Aşevi’nde yüzlerce kişiye günlük sıcak yemek ikram edilmesi, Hasene Mobil Fırını’ndan çıkacak günlük binlerce ekmeğin Suriyeli mültecilere ve ihtiyaç sahiplerine dağıtımı gibi yardım kalemlerini ihtiva ediyor. Ayrıca yetimlere bayramlık hediyeler ve eğitime katkı payı ile talebelere destek verilmesi yardım kalemleri arasında yer alıyor.

BANKA BİLGİSİ

Hesap Sahibi: Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği

Banka: Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.

IBAN: TR16 0020 5000 0948 4436 4000 08| BIC: KTEFTRISXXX

Amaç: Kumanya, Ad Soyad, Telefon

İletişim:

T +90 212 438 8191

info@hasene.org.tr

Adres:

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği

Akşemsettin Mh.

Feyzullah Efendi Sk.

No: 2/1

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.