ASAYİŞ - 20 Ekim 2019 Pazar 23:02

Bodrum’da korkunç ölüm

A
A
A
Bodrum’da korkunç ölüm

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kayalıklarda ölü bulunan Taner Uysal ilçeyi yasa boğdu. Kayalıklara düştüğü tahmin edilen Uysal’ın kesim ölüm nedeni araştırılıyor.

Bodrum’da yaşayan evli ve bir çocuk babası Taner Uysal (47), deniz kenarında ölü bulundu. Uysal’ın düşerek yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. İlçe Tarım Müdürlüğü’nde çalışan Uysal'ın aynı zamanda Lions Klubü üyesi olduğu öğrenildi. Uysal özellikle çevre ve ekolojik tarımla ilgilenen Bodrum’un renkli simasıydı. Uysal’ın ölüm haberi, sevenlerini şok etti.

Balıkçılar fark etti

Edinilen bilgiye göre, Bodrum açıklarında balık tuttuktan sonra Gümbet İskelesi’ne dönen vatandaşlar, iskelenin yaklaşık 300 metre uzağında kayalıkların üzerinde bir şahsın hareketsiz şekilde durduğunu fark etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sarp kayalık nedeniyle güçlükle bölgeye ulaşan ekipler, şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve savcının olay yerinde incelemenin ardından, Uysal'ın cenazesi Muğla 911 Arama Kurtarma Derneği üyelerince bulunduğu yerden halat yardımlarıyla yola çıkarıldı. Yapılan incelemede cesedin 47 yaşındaki Taner Uysal’a ait olduğu belirlendi. Uysal’ın cenazesi, önce Bodrum Devlet Hastanesi morguna, ardından da Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Dün akşam saat 18.00 sularında Gümbet İskelesi’nin olduğu alana otomobili ile giren Uysal’ın, dengesini kaybederek kayalıklara düştüğü tahmin edilirken, otomobilinin ise bölgede park halinde durduğu görüldü.

Eren Ayhan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir merkezli “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak operasyonlar hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, İzmir merkezli olarak Mersin ve Van’da gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında elebaşılığını Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu’nun yaptığı 2 ayrı suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda toplam 25 şüpheli yakalanırken 16 adet tabanca, 2 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 10 adet tüfek, çok sayıda fişek, tüfek kartuşu ve muhtelif miktarda uyuşturucuya ise el konuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İzmir merkezli Mersin ve Van’da düzenlenen operasyonlarda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, eğlence mekanlarını cebir ve tehdit kullanarak ele geçirmeye çalıştıkları, esnaflara ait işyerlerini kurşunladıkları, silahlı tehdit ile mağdur şahıslara zorla senet imzalattırdıkları, 3’üncü şahıslar adına para tahsilatı yaptıkları, silah ticareti yaptıkları, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.