SAĞLIK - 16 Mart 2017 Perşembe 09:57

Boynunda tümör çıkan kedisi için gözyaşlarına boğuldu

A
A
A
Boynunda tümör çıkan kedisi için gözyaşlarına boğuldu

12 yıldır çocuğu gibi büyüttüğü kedisinin boynunda tümör olduğunu öğrenince dünyası başına yıkılan 2 çocuk annesi İlknur Bekler gözyaşlarına boğuldu.

12 yıldır çocuğu gibi büyüttüğü kedisinin boynunda çıkan et parçasından şüphelenerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesine getiren 2 çocuk annesi İlknur Bekler, kedisinin boyun damarında tümör olduğunu öğrenince dünyası başına yıkıldı. Hayvan hastanesindeki veterinerin yaptığı testler sonucu, kistin tehlikeli noktada olmasından dolayı İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne göndererek uzmanların muayene istedi. Gözyaşlarına boğulan İlknur Bekler, hızlı bir şekilde hastaneden çıkarak Avcılar’a doğru yola koyuldu. Duygularını gizleyemeyen Bekler, yolda bir süre durakladıktan sonra kedisin kucağına alarak sevmeye başladı. 

“Bana anne diyor” 

Uzun zamandır beslediği kedisine anne demeyi öğrettiğini iddia eden İlknur Bekler, “Kedim bana gelmiyor, gidiyor orada yatağında yatıyor. O kadar çok duygulu bir kedi ki, ben veterinerlere konuşuyor diyorum inanmıyorlar. Anne, anne, anne diye diye öğrendi, anne diyor” dedi. 

“Damarında olduğu için ölür, ben yaptırmak istemiyorum” 

Kedinin hastalığı için veterinerleri gezdiğini belirten İlknur Bekler, “Beni Topkapı’dan buraya gönderdiler. Buradaki veterinerler baktı ve bana dedi ki Avcılara götür, uzman görmesi lazım dedi. Ben de son ümidim olarak götüreyim oraya dedim. O bakacak ve karar verecek, belki orada bulunan kitleyi alabilir. Ama damarında olduğu için bence kalır orada ölür. Ben yaptırmak istemiyorum. Ben bunu kapıdan aldım ve gözüm gibi baktım. Allah’ın yarattığı bir canlı, kendi çocuğum gibi baktım” diye konuştu. 

“Çocuğum gibi emek verdim" 

Kedisinin hastalığına dayanamadığını söyleyen Bekler, “Boynunda tümör varmış, uzmanlar iyi huylu da olabilir, kötü huylu da olabilir dediler. Son çare olarak uzmanlara göstereceğim eğer derlerse, bana kurtulur ben ameliyat yaptıracağım. Bana çok zor geliyor anlatmam. Duygularım ifade edebilecek gibi değil. İçten gelen bir şey ben onu size söyleyemem. Ben aynı çocuğum gibi emek verdim” şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.  

CANER SÖNMEZ-MEHMET BAŞA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir