ASAYİŞ - 10 Şubat 2016 Çarşamba 10:31

Boyoz ve gevrek fırınına uyuşturucu baskını

A
A
A
Boyoz ve gevrek fırınına uyuşturucu baskını

İzmir'in Çiğli ilçesinde, boyoz ve gevrek imalatı yapan fırına baskın yapan polis, 13 kilo esrar ele geçirdi, olayla ilgili iki kişiyi yakaladı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik çalışma yaptı. Polis, çalışma kapsamında; A.S.(34) isimli şahsın Çiğli ilçesinde, boyoz ve gevrek imalatı yapan fırında yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu ve torbacı tabir edilen şahıslar aracılığıyla satışını yaptığı bilgisini aldı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından fırına yapılan operasyonla A.S. ile bir başka suçtan aranması olan N.D.(38) yakalandı. Depoda ve A.S. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda 13 poşet içerisinde 13 kilo esrar, 1 hassas terazi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından A.S. ve N.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi. Terme Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısı Terme Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şenol Kul’un başkanlığında yapıldı. Çeşitli komisyonların üye ve başkan seçimlerinin de yer aldığı 7 farklı gündem meclis toplantısında görüşüldü. Kadınlara müjde Terme Belediye Meclisinde konuşan başkan Şenol Kul, “Söz verdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Proje kitapçığımızda da yer alan kadınlar plajı konusunda düğmeye bastık. Konu ile alakalı büyükşehir belediyemizle görüştük bir proje hazırlamalarını istedik. Bizler de kendi projelerimizi hazırlayıp kadınlarımız için en doğrusu ve güzeli hangisi olur kararını vereceğiz. Amacımız kısa süre içinde projemizi hayata geçirerek kadınlarımızın hizmetine sunmak" diye konuştu. "Kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağız" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’de kadınlar ile ilgili projelere öncelik vereceklerini belirterek, “Kadınlar konusunda kimse kusura bakmasın pozitif ayrımcılık yapacağız. Kadınlarımızın ilçemizin güzellikleri ve imkânlarından faydalanabilmeleri noktasında her türlü çalışmayı yapacağız ve hayata geçireceğiz. Kadınlar plajı da bunun ilk adımı olacak” şeklinde konuştu.