ASAYİŞ - 10 Aralık 2019 Salı 18:10

Bu araçtan sağ çıkılmaz dedirten kazada inanılmaz görüntü

A
A
A
Bu araçtan sağ çıkılmaz dedirten kazada inanılmaz görüntü

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde geçtiğimiz ağustos ayında trafik kazasında ikiye bölünen otomobilden 21 yaşındaki genç yara almadan kurtulmuştu. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, trafik kazası geçtiğimiz 15 Ağustos günü Uncalı Mahallesi 32’nci Cadde ile Çamlık Caddesi kesişiminde sabah saatlerinde meydana geldi. Uncalı’dan, üniversite yönüne ilerleyen Nurullah A. idaresindeki 34 ZB 507 plakalı otomobil, kavşak sisteminde 21 yaşındaki Ümit Pamukçu yönetimindeki 07 RP 330 plakalı otomobille çarpıştı.

Bu araçtan sağ çıkılmaz dedirten kazada inanılmaz görüntü

Sabah işe giden Pamukçu’nun otomobili, çarpışmanın etkisiyle ortadan ikiye bölünürken, aracın arka ve ön kısmı çevreye savruldu. Pamukçu ise bölünen otomobilden yola savruldu. Nurullah A.’nın otomobili ise kazada yan yatarken, araçtaki Hakan A. ve Dilek G. hafif yaralandı.

Bu araçtan sağ çıkılmaz dedirten kazada inanılmaz görüntü

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Ümit Pamukçu ile Nurullah A.’nın kullandığı otomobillerin çarpıştığı anlar yer aldı. Kavşak sisteminde hızla çarpışan araçlardan, Pamukçu'nun otomobilinin çarpışma sonucu ikiye bölündüğü görüldü. Bölünen otomobilin parçaları yola savrulurken, sürücü Pamukçu’nun araçtan çıktığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

İsa Akar

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Özdoğan’dan YKS ve LGS öğrencilerine müjde Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede YKS ve LGS için hazırlanan öğrencilere sınavlar öncesi moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti. Mayıs ayı meclis toplantısında konuşan Özdoğan, “19 Mayıs’ta gençlerimizle bir araya gelecek ve güzel etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi. Hacılar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, alınan kararların Hacılar ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Mayıs ayı itibariyle ilçede birçok faaliyetin gerçekleştirildiğine vurgu yapan Başkan Özdoğan, devlet yatırımları ile devam eden rutin belediye faaliyetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik kapsamında gençler için önemli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Meclis toplantısı öncesinde meclis üyelerine hitap eden Özdoğan, “19 Mayıs’ta gençlerimizle bir araya gelecek ve güzel etkinlikler düzenleyeceğiz. Haziran ayının başında, ilçemizde yaşayan ve sınava girecek gençlerimizle YKS ve LGS sınavları öncesinde bir araya gelerek moral toplantısı düzenleyeceğiz. Bu etkinlik, gençlerimizin stresini azaltmak ve heyecanlarını kontrol etmek adına önemli olacaktır” dedi. İlçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Özdoğan, “Hepinizin yakından takip ettiği Devlet Su İşleri’nin taşkın koruma kanalları çalışmaları hızla devam ediyor. Ayrıca, TOKİ ve kentsel dönüşüm üçüncü etap çalışmaları da hızla ilerliyor. Hükümet Konağı ve belediye hizmet binasının tamamlanmasının yanı sıra, ilçemize gelen yazlıkçılarla birlikte park ve bahçe temizliği gibi hizmetlerimiz hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin devam ediyor” şeklinde konuştu. Daha sonra gündem maddelerine geçildi ve Hacılar Belediye Meclisi’nin gündeminde olan 6 madde görüşülerek kabul edildi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.