GENEL - 17 Mart 2010 Çarşamba 12:02

Buket'in ailesinin umutlu bekleyişi sürüyor

A
A
A
Buket'in ailesinin umutlu bekleyişi sürüyor

Merter'de tramvayın çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen liseli Buket Bulut'un ailesinin umutlu bekleyişi sürüyor.

CEMALETTİN GÖKPINAR-İSTANBUL

Bahçelievler Kemal Hasoğlu Lisesi öğrencisi Buket'in Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Bulut ailesinin hastane önündeki bekleyişi sürerken, Buket'in arkadaşları ve öğretmeni de hastaneye gelerek aileye destek verdi. Tramvay kazasında ölen İrem Dinçsoy'un babası Zafer Dinçsoy, dün olduğu gibi bugün de hastaneye gelerek acılı aile ile görüştü. Dinçsoy, "O da bizim çocuğumuz. Ben de aileye destek için geldim" dedi.

Buket'in dayısı İsmail Engin ise, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın hastaneyi ziyaret ettiğini belirtti. Engin, Başbakan Erdoğan'ın isteği üzerine Buket için hastaneye gelen dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Haluk Deda'nın doktorlardan bilgi istediğini ifade ederek, "Biz çok umutluyuz. Yüzündeki şişlikler inmeye başladı, morluklar gitmeye başladı" şeklinde konuştu.

Liseli Buket'in amcası Yılmaz Bulut da, "Eğer yeğenim yaşarsa ismi Buket İrem olacak. Doktorlarla görüştüm, vücut sıcaklığı sanki daha iyi. 'İrem' diye seslendim bana hareket etti gibi geldi" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir