SPOR - 09 Şubat 2019 Cumartesi 18:58

Bülent Korkmaz: 'Gelecekle ilgili daha umutluyum'

A
A
A
Bülent Korkmaz: 'Gelecekle ilgili daha umutluyum'

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oynanan oyundan mutlu olduğunu dile getirdi.

Oynanan oyunu beğendiğini ve gelecekle ilgili daha umutlu olduğunu dile getiren Korkmaz, “Güzel bir maç oldu. İki takım oyuncularını da Okan hocayı da kutluyorum. Gerçekten Rizespor takımına kendi elinin değdiğini görüyorsunuz, hem transferlerle hem oyun olarak. Biz iyi oynadık. Genelde maç gitti geldi ama çoğunlukta topun hakimiydik, top bizde kaldı. Gol pozisyonları da ürettik. Yeni transferlerin bu takıma ne kadar katkı sağladığını görüyoruz. Geçen hafta Beşiktaş maçında sonuç olarak değil ama oyun olarak memnundum. Bunu devam ettirdik. Böyle devam ettiği sürece gelecekle ilgili daha da umutluyum” ifadelerini kullandı.

Kubilay Ateş – Hasan Fehmi Demir
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Şükrü Deviren: “Gemlik’in iki markası var; zeytin ve Togg” Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karataş ve Durmuş Uslu, Togg Teknoloji Kampüsü’nü ziyaret ederek, Gemlik’in markası yerli otomobil Togg hakkında detaylı bilgiler aldı. Gemlik Belediyesi heyetine Togg Marka ve Kurumsal İletişimi Takım Lideri Çağ Günaçar, Medya İlişkileri Sorumlusu Hakan Özenen ve Togg Teknoloji Kampüsü Lideri Murat Akdaş eşlik etti. Togg’un kuruluşundan bugüne geldiği nokta, üretimdeki ve satış oranındaki artış hakkında bilgiler verilirken, üretimin başından sonuna kadar fabrika, yetkili heyet tarafından gezdirildi. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren Togg’un çalışma prensibini, teknolojik farklılıklarını, özellikle çevreye duyarlılıkları, Gemlik’e ve zeytine bakış açılarını çok beğendiğini, bunun gerçekten değerli olduğunu ifade etti. Deviren “Öncelikle bizleri Togg Teknoloji Kampüsü’nde misafir eden Çağ Bey’e, Murat Bey’e ve Hakan Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Araç envanter raporlarımıza ve bütçemize göre, Devlet Malzeme Ofisi desteği ile birlikte, en kısa zamanda belediyedeki pek çok aracın Togg olmasını sağlayacağız. Togg yalnız Gemlik için değil Türkiye için çok önemli bir değer ve marka. Togg ve Gemlik Belediyesi işbirliği ile çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. En kısa sürede Gemlik Belediyesi olarak belirli noktalara şarj istasyonları koyarak Gemlik’te elektrikli aracı olanlara hizmet sağlayacağız. Gemlik sadece zeytinin, barışın, huzurun değil, teknolojinin de başkenti olacak. Bunu da birlikte başaracağız.” şeklinde konuştu. Teknoloji kampüsü gezisi sonrası Togg’a binerek test sürüşü yapan Şükrü Deviren, “Gerçekten çok güçlü, çok hızlı ve çok teknolojik bir araç, en kısa zamanda Gemlik Belediyesi envanterine kazandıracağız” dedi.