MAGAZİN - 21 Ekim 2020 Çarşamba 12:26

Burak Özçivit: 'Yıldız deyince aklıma Karan geliyor'

A
A
A
Burak Özçivit: 'Yıldız deyince aklıma Karan geliyor'

Burak Özçivit, yüzü olduğu marka için objektiflerin karşısına geçti. Özçivit, “Yıldız deyince aklıma Karan geliyor” dedi.

Erkek giyim sektörünün öncü markalarından biri olan Altınyıldız Classics ile başarılı oyuncu Burak Özçivit iş birliği, 2020-2021 sonbahar/kış sezonunda da devam ediyor. Burak Özçivit, marka yüzü olduğu Altınyıldız Classics 2020-2021 Sonbahar/Kış Kolesiyonu için objektif karşısına geçti. Yeni sezon koleksiyon tanıtım çekimlerinde Burak Özçivit’in fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz çekti.

Burak Özçivit, Altınyıldız Classics'in konfor ve şıklığın ön planda olduğu yeni sezon çekiminde samimi açıklamalarda bulundu. Başarı üzerine başlayan sohbet sırasında ilk kez oğlu Karan ile ilgili anısını paylaşan Burak Özçivit, ‘Yıldız’ sorusuna şu cevabı verdi: “Yıldız deyice aklıma son dönemde Karan geliyor. Çünkü işten geldikten sonra onu ben uyutuyorum ve beyefendinin uyuduğu tek şey yıldızlar. Yıldızları görmeden uyumuyor. Onu bahçeye çıkarıyorum, yıldızları görerek uyuyor. Yıldız deyince bendeki şu an tek çağrışım Karan diyebilirim”.

Günün her anı için stil sahibi öneriler sunan birbirinden zengin koleksiyon; modern ve şehirli stilden ofis stiline, casual’dan spor şıklığa uzanan tasarımlar ve Burak Özçivit ile devam eden birlikteliği ile her açıdan başarılı olarak görülüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Trabzonspor ile Gaziantep FK ligde 14. randevuda Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK, lig tarihinde 14. kez karşı karşıya gelecekler. Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Trabzonspor, yarın saat 16.00’da deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Bordo-mavililer geride kalan 22 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 45 puanla 3. sırada yer alıyor. Gaziantep FK ise 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile 28 puanla 9. sırada bulunuyor. Trabzonspor 13 maçtır rakibine yenilmiyor Trabzonspor, Süper Lig’de Gaziantep FK ile oynadığı son 13 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, söz konusu periyotta 8 galibiyet ve 5 beraberlik alarak rakibine karşı üstünlük sağladı. Karadeniz ekibinin 27 golüne Gaziantep FK 11 golle karşılık verdi. Deplasmanda Trabzonspor üstün Trabzonspor, Süper Lig’de Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı son 6 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. Bordo-mavililer bu süreçte 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek rakibi karşısında dış sahada da üstünlüğünü sürdürdü. İki takım arasında Gaziantep’te oynanan maçlarda bordo-mavililer 8 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Çağdaş Altay düdük çalacak Gaziantep FK - Trabzonspor karşılaşmasını hakem Çağdaş Altay yönetecek. Altay’ın yardımcılıklarını Bilal Gören ile Suat Güz yapacak. İlker Yasin Avcı da dördüncü hakem olarak görev yapacak.
Antalya Babasının "Oğlum ölmeyecek" feryadı yürek burkmuştu, genç işçi kurtarılamadı Antalya’da 5 katlı inşaatın çatı katından düşerek ağır yaralanan 22 yaşındaki genç, kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde verdiği 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Olay anında oğlunun başında "Oğlum ölmeyecek" diyerek feryat eden baba ve yakınları, gencin cenazesini gözyaşları içinde teslim aldı. Olay, 16 Şubat Pazartesi günü Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi Pamir Caddesi 138. Sokak’ta öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yapımı tamamlanmak üzere olan 5 katlı apartmanın inşaatında duvar ustası olarak çalışan Hüseyin Demirtosun, çatı katında vincin bıraktığı malzemeleri almak istediği sırada dengesini kaybederek zemine düştü. "Oğlum ölmeyecek" İnşaatta aile bireyleriyle birlikte çalıştığı öğrenilen Demirtosun’un yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı genç, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sırasında şantiyede bulunan baba Şahabettin Demirtosun’un, "Oğlum, oğlum ölmeyecek, çabuk hastaneye götürün" diyerek gözyaşları içinde sağlık ekiplerine seslenmişti. Gözyaşlarıyla cenazesini teslim aldı Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hüseyin Demirtosun, hastanede süren 4 günlük yaşam mücadelesinin ardından dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Demirtosun’un cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından gencin cenazesi, babası ve yakınları tarafından bugün gözyaşları içinde teslim alındı. Hüseyin Demirtosun’un cenazesinin Varsak Mezarlığı’nda öğle namazına müteakip defnedileceği öğrenildi.