SPOR - 05 Ocak 2023 Perşembe 08:15

Çağdaş Atan: 'Maça bireysel hatalar damga vurdu'

A
A
A
Çağdaş Atan: 'Maça bireysel hatalar damga vurdu'

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'e 4-2 mağlup olan Yukatel Kayserispor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan, “Maça bireysel hatalar damga vurdu” dedi.

Maça oyuncuların bireysel hatalarının damga vurduğunu söyleyen Çağdaş Atan, “Açıklaması çok zor bir maç oynadık açıkçası. Kazanmayı çok istediğimiz 26 puan yaptığımızda çok farklı bir durumda çok rahatlayacağımız, farklı hedefler kovalayabileceğimiz bir maç diye düşünüyorduk bu maç için ama sizin de gördüğünüz gibi maça 1-0 mağlup başladık. Üstüne tam toparlandık, pozisyona girdikten sonra Cardoso ile arka direkten 2. golü yedik. Maalesef bugün maça damga vuran şey bireysel hatalar oldu diye düşünüyorum ama oyuncularım 15-16 haftadır gayet iyi bir performansla hemen her maçı iyi oynayarak buraya geldiler” dedi.

Atan, yarından itibaren çalışmalara başlayacaklarını söyleyerek, “Bugün kötü oynama haklarını kullandılar diye düşünüyorum. Kafamızı kaldıracağız, yarından itibaren çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günü tekrardan maçımız var. Oyuncularla soyunma odasında konuştuk. Buraya kadar büyük bir krediyle geldik. 23 puan bizim için çok önemliydi ama 2 haftadır farklı avantajları kaçırdık. Toparlanacağız bundan hiç şüphemiz yok. Yarından itibaren çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Eren Kan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Hisarcık’ta öğretmenlerden Engelliler Haftası kamu spotu Hisarcık Atatürk İlkokulu öğretmenlerinin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla hazırladığı Kamu Spotu büyük ilgi görüyor. Atatürk İlkokulu öğretmenlerinin Engelliler Haftası dolayısıyla kendi imkanlarıyla kendilerini engellilerin yerine koyarak hazırladıkları Kamu Spotu sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Engelli bireylerin toplumun bir parçası olduğuna dikkat çeken Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Nihat Koçer, “10-16 Mayıs Engelliler Haftasında yapacağımız etkinlikleri gözden geçirirken dijital içeriklerin çocuklara ve yetişkinlere daha çabuk ulaştığını fark ettik. Bu konuyu okul idaresiyle görüşerek öğretmen arkadaşlarla birlikte kamu spotu yapmaya karara verdik. Daha sonra neler yapabileceğimizi tartıştık ve bir kamu spotu taslağı oluşturduk. Taslağı sadece öğretmen arkadaşların desteğiyle, çalışmasıyla hayata geçirdik. Umarım çekmiş olduğumuz kamu spotu amacına ulaşır. İnsanlar farkındalık edinirler, engellilere engel olmaktan vaz geçerler. Toplumumuz engelli bireyleri kabul eder ve onları bağrına basar. Engelli bireyler toplumumuzun parçasıdır, onları kabul etmeli, onları fark etmeli ve empati yapmalıyız” dedi. Engelliler Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak adına öğretmen arkadaşlarıyla beraber kamu spotu oluşturduklarını söyleyen Okul Müdürü Pelin Solak, “ Hazırladığımız video da öğretmenlerimiz büyük bir özveri ile çalıştılar. Gönüllü olarak katılım sağladılar. Özellikle Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Nihat Koçer ve diğer bütün öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Umarım toplum olarak almamız gereken mesajı alırız. Engelli bireylerimize engel olmayıp, onlara yardımcı oluruz, onların halinden anlayıp, onlara daha anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşırız” diye konuştu.