GÜNDEM - 22 Kasım 2015 Pazar 14:13

Cavit Şadi Pehlivanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Cavit Şadi Pehlivanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Eski Ordu Milletvekili ve Anavatan Partisi'nin kurucularından Cavit Şadi Pehlivanoğlu, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

88 yaşında hayatını kaybeden Pehlivaoğlu için Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Cavit Şadi Pehlivanoğlu'nun oğulları Selçuk ve Seçkin Pehlivanoğlu ile yakınları başta olmak üzere Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, TBMM Başkan adayı İsmail Kahraman, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Şeref Malkoç, milletvekilleri, eski Bakanlar, eski milletvekilleri katıldı.

Cenaze namazı öncesi Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ile Seçkin Pehlivanoğlu taziyeleri kabul etti. Cenaze namazının ardından Cavit Şadi Pehlivanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına taşındı. Pehlivanoğlu'nun naaşı yarın Rize'nin Fındıklı ilçesinde bulunan aile mezarlığında defnedilecek.

Cenaze namazının ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Suriye'nin Türkmen Dağı bölgesinde Türkmen güçlerine karşı başlatılan hava operasyonlarının ardından Türkiye'nin ne yönde çalışmalar yürüttüğüne ilişkin, "Bir takım hazırlıklar var ama bu paylaşılacak nitelikte değil" dedi.  

UĞUR KAN YÜKSEK

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.