MAGAZİN - 05 Ekim 2018 Cuma 11:04

Cem Yılmaz sahne gösterilerine yeniden başlıyor

A
A
A
Cem Yılmaz sahne gösterilerine yeniden başlıyor

55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde, Cem Yılmaz fırtınası esti. Festivalin kapanış töreninde ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ alacak olan Yılmaz, seyirciden gelen bir soru üzerine tek kişilik gösterilerinin mart ayından itibaren başlayacağını müjdeledi.

Yılmaz, ‘Av Mevsimi’ filminin gösteriminin ardından 1998’de başladığı sinema yolculuğunun kapısını açan ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filminin yönetmeni Ömer Vargı’yla birlikte seyircilerin sorularını yanıtladı. Yılmaz, hikayesini yazdığı ve başrolünde oynadığı ilk filmi ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ın 20 yıl sonra hala konuşulmasından ve sevilmesinden çok memnun olduğunu ifade etti. Yılmaz, Mazhar Alanson ve Ömer Vargı’yla birlikte ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ın devam filmini çekmeyi hep düşündüğünü, hatta böyle bir beklenti de olduğunu hissettiğini söylediği konuşmasında, "Eğer bir gün bu devam filmi çekilirse belki de Antalya’da çekeriz" dedi. 

Her Şey Çok Güzel Olacak’ı Ömer Vargı’yla birlikte bir komedi filmi olarak tasarlamadıklarını belirten Cem Yılmaz, Ocak’ta gösterime girecek ‘Karakomik Filmler’ için de heyecanlı olduğunu söyledi. Yılmaz, ilk kez farklı bir deneme yaptığını, birer saatlik iki filmin tek seansta gösterileceğini açıkladı.
Cem Yılmaz, Her Şey Çok Güzel Olacak’ta birlikte kamera karşısına geçtiği Mazhar Alanson’la ilgili bir anısını da paylaştı. Yılmaz, "Mazhar ağabeyle çalışmak zordur. Huylu biridir. Huysuz diyemem, huyludur. Filmin ilk çekimlerini izlemek için stüdyoya girdik. Mazhar ağabeyi yaptığımız ilk çekimleri izledikten sonra ’Yahu ben bütün film boyunca aynı beyaz gömleği mi diyeceğim?’ diye sordu. Huylu işte" dedi.
Bu anıya filmin yönetmeni Ömer Vargı "Bana da gömleğimin sırtı ütüsüz, kırışık çıkmış diye sitem etmişti" diyerek katıldı.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK’I TEKNEDE YAZDIK" 

Usta yönetmen Ömer Vargı ise Cem Yılmaz’la aynı sahneyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Cem Yılmaz’ı ilk kez Leman Kültür’de izlediğini söyleyen Ömer Vargı "Gösterinin ardından Cem’in yanına gittim. ‘Seninle inşallah film yapacağız’ dedim. ‘Tamam’ dedi. Her Şey Çok Güzel Olacak’ın senaryosunu 1 ay boyunca kaldığımız teknede yazdık" diye konuştu.

"2019 MART AYINDAN İTİBAREN SAHNE GÖSTERİLERİNE YENİDEN BAŞLAYACAĞIM" 

Salondaki seyircinin sevgisi ile karşılaşan Cem Yılmaz, sahneyi özlediğini fark ettiğini dile getirirken, seyirciden gelen bir soru üzerine tek kişilik gösterilerinin Mart ayından itibaren başlayacağını müjdeledi. Cem Yılmaz, gösterinin adını da ilk kez Antalyalı sinemaseverlerle paylaşarak, ‘CMYLMZ Diamond Elit, Platinum Plus. Bu ismi ben değil seyirci hak ediyor. Bunu ilk birine söylediğimde ‘Gösterinin adı bilet fiyatlarına yansıyacak mı?’ diye sordu. Merak etmeyin, bilet fiyatları aynı olacak" ifadelerini kaydetti.
Moderatörlüğünü Yekta Kopan’ın yaptığı söyleşinin yapılacağı AKM Aspendos salonunun önünde saatler öncesinden uzun kuyruklar oluştu. Salon dışında kalanlar için AKM içerisinde ekranlar kuruldu. Antalyalı sinemaseverlerin büyük bir ilgiyle izlediği söyleşi sık sık kahkahalarla kesildi, salonda çok eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşandı.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de 2025 yılında 375 şahsa fuhuştan işlem yapıldı Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan çalışmalarda 375 şahsa fuhuştan işlem yapılırken, 2 milyon 47 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 6 masaj salonu mühürlenirken, 683 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 2025 yılı içerisinde yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 21 kez adli işlem yapılırken, adli işlemler neticesinde 33 şahsa şüpheli olarak işlem yapıldı. 375 şahsa fuhuştan idari işlem yapılarak 2 milyon 47 bin 192 TL idari para cezası uygulanarak, 87 ikamet ve oda mühürlendi. Ekipler tarafından ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan, 41 kumar olayında şüpheli olarak 43 şahsa adli işlem yapılırken, yapılan işlemler neticesinde 1 milyon 507 bin 261 TL idari para cezası uygulandı. Konuyla alakalı 41 yer mühürlendi. Ayrıca ekipler tarafından masaj salonlarına yönelik yapılan denetlemelerde; 67 iş yeri denetlenirken, denetlemede belge eksikliklerinden dolayı 60 masaj salonuna idari işlem uygulandı. 6 masaj salonuna ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan yapılan adli işlemlerde 12 şüpheli şahıs yakalanırken, masaj salonunda tespit edilen 20 yabancı uyruklu şahıs, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Denetimlerde 42 masaj salonu mühürlendi. Öte yandan, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan sanal devriye çalışmalarında müstehcen paylaşımlar yaptığı tespit edilen 683 sosyal medya hesabına erişim engeline getirildi.