ASAYİŞ - 29 Mayıs 2020 Cuma 16:12

Cezaevi firarisi yakalandı!

A
A
A
Cezaevi firarisi yakalandı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan C Tipi Cezaevi’nde firar eden bir şahıs, ekiplerin çalışmasıyla aynı gün içerisinde Eber Gölü sazlıkları yakınların yakalandı.

Bolvadin C Tipi Cezaevi’nde ceza infaz koruma memurları yaptıkları sayım sırasında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama” suçundan tutuklu bulunan S.A. isimli şahıs firar ettiğini fark etti. Yapılan araştırmalar neticesinde; S.A. isimli tutuklunun çatıya çıkarak garaj kenarında bulunan duvardan atlayarak cezaevinden firar ettiği tespit edildi.

İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından teyakkuza geçilerek yollar kapatıldı. Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yürütülen ortak operasyon neticesinde, firari şahsın Eber Gölü Sazlıkları yakınlarında görüldüğü tespit edildi. Bölge çembere alınarak, arazide geniş çaplı yapılan aramanın ardından şahıs yakalandı.

Mevlüt Tınas
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.