ASAYİŞ - 22 Ağustos 2014 Cuma 14:36

CHP’li gençlerden el ele protesto

A
A
A
CHP’li gençlerden el ele protesto

CHP Konak İlçe Gençlik Kollarına üye gençler, İzmir Saat Kulesi önünde el ele tutuşarak İzmir İl Özel İdaresi'ne ait malların Hazine'ye devrini protesto etti.

İzmir Saat Kulesi önünde toplanan CHP Konak İlçe Gençlik Kollarına üye gençler, 'İzmirli'nin malı, İzmirli'nin hakkı', 'Bu daha başlangıç mücadeleye devam' diye sloganlar attı. Protestoya CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Musa Çam da destek verdi.

“İZMİRLİNİN MALLARI”
CHP’li gençlerin basın açıklaması İzmir Valiliği önünde yapıldı. Eylemde konuşan Sarıküse, şöyle konuştu: "Biz, varlıklarımızın İzmir'de kalmasını, eşit, şeffaf ve hakça paylaşılmasını istiyoruz. Bunlar, büyükşehir belediyesinin değil İzmirlinin malları. Sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunuyoruz. Özelleştirmelerle peşkeş çekilen kamu malları gibi bugün de Özel İdare malları için bunlar yapılmak isteniyor. İzmir sizin gemiciklerinizin girip İzmirli'nin malını kaçırabileceğiniz liman şehri değildir. İzmir bugün hakkını savunanları asla unutmayan, kalbine gömecek olan şehirdir. Tıpkı Vali Hüseyin Öğütçenler'i toprağa gömdürmediği gibi."  

SİNAN YENİÇERİ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir