GÜNDEM - 25 Ocak 2022 Salı 11:44

Denizli kent merkezinde kar kalındığı 10 santimetreyi aştı

A
A
A
Denizli kent merkezinde kar kalındığı 10 santimetreyi aştı

Denizli’de geçtiğimiz hafta yüksek kesimlerde görülen kar yağışı, geceden bu yana kent merkezini de etkisi altına aldı. Hayatı olumsuz etkileyen kar kalındığı, uzun yıllar sonra kent merkezinde 10 santimetreyi aştı.

Ülke genelinde olduğu gibi kar yağışı, Denizli’de de etkisini göstermeye devam ediyor. Denizli’de 3 gündür devam eden kar yağışı dün gece saatlerinden bu yana etkisini arttırdı. Özelikle gece saatlerinde kuvvetli yağan yağış, kenti beyaz örtüyle kaplarken, vatandaşlar da bugün beyaz bir sabaha uyandı. Sabaha kadar etkisini gösteren yağış, sokak ve caddeleri adeta beyaza bürürken, vatandaşların ise ilgi odağı oldu. Birçok vatandaşın karda yürümekte zorluk çekerken, yolda ise trafik durma noktasına geldi. Kent merkezinde kalınlığı yer yer 10 santimetreyi aşan kar, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye kadar çıktı. İl genelindeki devam eden olumsuz hava koşularına rağmen belediye ekipleri, kentin birçok noktasında karla mücadele çalışması başlattı.

“Güzel ve bereketli bir kar yağışı oldu”

Denizli’de günler öncesinden kar yağışının olacağını meteorolojinin duyurduğunu söyleyen Seyfettin Sinanezer, kentte eskisi kadar kar yağmadığını belirtti. Sinansezer, “Denizli’de eskiden çok iyi bir kar yağışı oluyordu. Genelde şehirde yapılaşma çok olduğu için bu kar yağışına etken. Bu yıl eskisi kadar olmasa da yine kar yağışı güzel. Bizler meteoroloji tarafından bir haftadır kar yağışının olacağını duyuyorduk. Gelmekte olan kar geldi. Güzel ve bereketli bir kar yağışı oldu” diye konuştu.

Atilla Özer - Semih Can Yılmaz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.