GÜNDEM - 23 Ocak 2021 Cumartesi 14:04

Depremzede çocuklar unutulmadı, doyasıya eğlendiler

A
A
A
Depremzede çocuklar unutulmadı, doyasıya eğlendiler

Kızılay gönüllüleri tarafından Elazığ depreminden dolayı aileleriyle konteyner kentlerde kalan çocuklara yönelik özel etkinlik düzenlenerek çeşitli hediyeler verildi.

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi tarafından 24 Ocak depreminden sonra konteyner kentlere aileleri ile birlikte yerleşen çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi. Kızılay gönüllüleri, depremin yıl dönümü dolayısıyla Aşağı Demirtaş, Kırklar ve Doğukent mahallelerinde kurulan geçici barınma merkezlerindeki çocuklarla bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdi. Etkinlikte çocuklar, palyaço kıyafeti giyen gönüllülerinde katılımıyla davul ve klarnet eşliğinde güzel vakit geçirdi.

Depremzede çocuklar unutulmadı, doyasıya eğlendiler

Depremzede çocuklar unutulmadı, doyasıya eğlendiler

Etkinlik hakkında bilgi veren Genç Kızılay Elazığ İl Başkanı Fatih Bozkurt “Genç Kızılay Gönüllüleri olarak 3 konteyner kentimizde de çocuklarımıza psikososyal anlamda destek olduk. Onlara palyaçolarımız, hediyelerimiz ve orkestramızla eşlik ettik. Onların yüzünde bir nebze de olsa tebessüm ettirmek istiyoruz. Sosyal hayatlarına bir nebze de olsa dokunmak istiyorduk, çok şükür dokunduk. Çocuklarımız da gayet mutlu ve tebessüm eder halde aramızdalar. İnşallah bitene kadar da çocuklarımız yanında olacağız. Çocuklarımızın, şehrimizin yüzünü güldürdüysek ne mutlu bizlere. Gönüllülerimizle beraber yaklaşık 200 kişilik bir ekibiz" dedi.

Depremzede çocuklar unutulmadı, doyasıya eğlendiler

Depremzede çocuklar unutulmadı, doyasıya eğlendiler

Rıdvan Yeşilırmak
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)