BASKETBOL - 12 Nisan 2012 Perşembe 22:44

Derbi Fenerbahçe'nin

A
A
A
Derbi Fenerbahçe'nin

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Play-Off Final Serisi ilk maçında Fenerbahçe, Galatasaray Medical Park'ı 75-69 yenerek seride 1-0 öne geçti.

SALON: Caferağa

HAKEMLER: Zafer Yılmaz xx, Halil Baldemir xx, Ziya Özorhon xx
FENERBAHÇE: Birsel Vardarlı xxx 14, Pondexter xxx 17, McCoughtry xxx 20, Nevriye Yılmaz xx 3, Matovic xx 8, Esmeral Tunçluer x, Tamane xxx 13, Olcay Çakır x, Nevin Nevlin x
GALATASARAY MEDİCAL PARK: Işıl Alben x, Şaziye İvegin xx 3, Taurasi xx 12, Charles xxx 20, Fowles xxx 19, Prince xx 11, Melisa Can x, Bahar Çağlar xx 4
1. PERİYOT: 15-17 (Galatasaray Medical Park lehine)
DEVRE: 33-30 (Fenerbahçe lehine)
3. PERİYOT: 54-47 (Fenerbahçe lehine)
5 FAUL ALAN: Şaziye İvegin 36.48 (Galatasaray Medical Park)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Başkan Başdeğirmen, çocuklarla iftarda buluştu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Sidre Mahalle Muhtarlığınca düzenlenen iftarda çocuklarla bir araya geldi. Sidre Mahallesi Muhtarı Hacer İnci Özbey’in her yıl çocuk iftarı programı düzenlediğini belirten Başkan Başdeğirmen, muhtar ve programa katkı veren hayırseverlere teşekkür etti. Sidre Mahalle Muhtarlığı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 12’incisi gerçekleştirilen çocuk iftarına Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, iş insanları ve çocuklar katıldı. Başdeğirmen çifti, Modapark Düğün Salonu’nda düzenlenen iftarda çocuklarla yakından ilgilendi, onların fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmedi. Programda çocuklara ikramlarda da bulunuldu. Sidre Mahallesi Muhtarı Hacer İnci Özbey, 12 yıldır muhtar olduğunu ve 12 yıldır geleneksel olarak çocuk iftar programı düzenlediklerini belirterek, çocukların bu sayede Ramazan ayının maneviyatını yaşadığını dile getirdi. Özbey, "Kadir Gecesi’nin de maneviyatını yaşayalım diye biz bugünü tercih ettik. Sayın belediye başkanımız ve eşi Şadiye Hanımefendi bu kadar işlerinin yoğunluğunda Sidre Mahallemizin güzel çocuklarını yalnız bırakmadılar. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Ne zaman zorda kaldık, ne zaman onları özledik yanımızda oluyorlar. İftar programının hayırseverlerin destekleriyle düzenliyoruz. Hayırlarını Allah kabul etsin" dedi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan ayında iftarda çocuklarla birlikte olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, Sidre Mahallesi Muhtarı Hacer İnci Özbey’in bu hassasiyetini her yıl gösterdiğini söyledi. Özbey’e ve iftar programına destek veren hayırseverlere teşekkür eden Başkan Başdeğirmen, "Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz Allah ileride çok güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Ailelerine, devletimize ve milletimize hayırlı bir birey olarak yetişmesini nasip eylesin. Bu mübarek günün hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu. Program Başdeğirmen çiftinin çocuklarla hatıra fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.