Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı 81-62 mağlup etti. Maçta iki takım taraftarları arasında sözlü sataşmalar yaşanırken, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Salonda aldığı yoğun önlemler sayesinde olayların büyümesine izin vermedi.
Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Memduh Ceyhan, Şinasi Polat, Hüdaverdi Uğur, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ve çok sayıda davetli de karşılaşmayı izledi.
Maçın ilk periyodunu 12-22 önde kapatan fenerbahçe, ilk yarıda soyunma odasına 47-27 önde gitti. Üçüncü periyotta rakibine 67-43 üstünlük kuran Fenerbaçe maçtan 81-62 galip ayrılarak, ezeli rakibine Erzurum’daki şampiyonada ilk yenilgisini tattırdı.
Maçta ikili mücadelede sakatlanan Fenerbahçeli Emel Ecem Güler’e önce salonda müdahale edildi. Daha sonra ambulansla Özel Şifa Hastanesine götürüldü.








