ASAYİŞ - 21 Ocak 2021 Perşembe 10:22

Duş almaya giden kadın ölü bulundu

A
A
A
Duş almaya giden kadın ölü bulundu

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kadın evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Şahin Mahallesi 3207 Sokak'taki evinde yalnız yaşadığı belirtilen F.H., alt katında oturan kardeşi E.D.’nin evine misafirliğe gitti. Burada bir süre oturup çay içtikten sonra duş alıp geri dönmek üzere kendi evine çıkan F.H. geri gelmeyince kız kardeşi E.D. ablasının kapısını çaldı.

Bir süre kapıyı çalan kız kardeş kapının açılmaması üzerine endişelenerek durumu yakınlarına bildirdi. Aile tarafından kapının içeriden kilitli olduğu anlaşılması üzerine çevrenin de yardımıyla balkondan girilen evde F.H. banyoda hareketsiz halde yatarken bulundu.

İhbar üzerine eve gelen ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadının hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay sonrası görüşüne başvurulan E.D., ablasıyla çay içtiklerini ve ablasının duş almak için evine çıktığını, duştan sonra geri geleceğini söylediğini, geri gelmeyince durumdan şüphelenerek üst kata çıktığında kapının kilitli olması üzerine balkondan girdikleri evin banyosunda ablasını hareketsiz halde bulduklarını söyledi.
Öte yandan, olayın yaşandığı evde yapılan incelemede şüpheli bir duruma rastlanmadığı, hayatını kaybeden F.H.’nin kesin ölüm sebebinin araştırıldığı ifade edildi.

Ersoy Yalçın
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankara’da protesto etti Ankara’da bulunan Filistin Dayanışma Platformu, "Refah’ta Katliama Hayır" sloganıyla İsrail’in başlattığı saldırıyı protesto etmek için Amerikan Büyükelçiliği önünde toplandı. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ardından 1 buçuk milyona yakın Gazzeli, Refah kentine sığınmıştı. İsrail’in Refah kentine yönelik başlattığı hava saldırısının ardından Filistin Dayanışma Platformu, "Refah’ta Katliama Hayır" sloganıyla saldırıyı kınamak için Ankara’da bulunan Amerikan Büyükelçiliği önünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte İsrail’i protesto etti. Elçilik binası önünde toplanan kalabalık, İsrail’i protesto etmek için "İnsanlık onuru siyonizmi yenecek" ve "Susma haykır soykırıma hayır" sloganları attı. Öte yandan kalabalık, İsrail askerleri tarafından Kudüs’te öldürülen Hasan Saklanan’ı ise rahmetle anmayı unutmadı. Grup adına basın açıklamasında bulunan Zeynel Abidin Özkan, İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlediği saldırıların ardından Refah sınır kapısına sığınan yaklaşık bir buçuk milyona yakın Gazzeli’nin 214 gündür açlıkla boğuştuğuna dikkati çekti. "Soykırımın ortakları ahirete kalmadan dünyada da inşallah gereken cezayı bulacaklar" Refah’a başlatılan saldırılarla birlikte bölgede can güvenliği sorununun da başladığının altını çizen Özkan, “214 gündür dünyanın gözü önünde Filistin’de kardeşlerimiz İsrail soykırımına maruz bırakılıyor. Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde devam eden yargılamalara; İsrail, lobi faaliyetleriyle tüm ülkelere müdahale ettirmeye ve İsrail yetkililerinin ceza almaması için bir çaba içerisine girdi. Hepimiz gördük ki aslında adalet İsrail için varmış ve tüm ülkeler de İsrail’in soykırımını desteklemek için çalışıyormuş. Bugün ortaya çıkan belgelerde görüldü ki Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde İsrail’in soykırımına ortak olan yöneticilerinin ceza almamasına yönelik baskı içeren mektuplar mahkemeyi köşeye sıkıştırmak adına kullanılıyor. Biz inanıyoruz ki hem mahkemede görülen davada hem de Güney Afrika’da devam eden davada soykırımın ortakları ahirete kalmadan dünyada da inşallah gereken cezayı bulacaklar” ifadelerini kullandı.