VOLEYBOL - 17 Şubat 2022 Perşembe 12:06

Eczacıbaşı Dynavit, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek

A
A
A
Eczacıbaşı Dynavit, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek

Eczacıbaşı Dynavit, Misli.com Sultanlar Ligi 20. haftasında yarın saat 17.00'de evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Misli.com Sultanlar Ligi 20. haftasında Eczacıbaşı Dynavit - Aydın Büyükşehir Belediyespor yarın saat 17.00’da Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak. Sezonun birinci devresinde oynanan mücadele 3-1’lık skor ile Eczacıbaşı üstünlüğüyle tamamlanmıştı. Ligde lider durumda bulunan turuncu-beyazlılarda, karşılaşma öncesi görüşlerini paylaşan oyunculardan Gözde Yılmaz, "Galibiyetle döndüğümüz PTT deplasmanımızın ardından Aydın Büyükşehir Belediyespor maçımız için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi kazanmak, seyircimizin önünde takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Sakarya’da şehir merkezinde yağmur, yüksek kesimlerde kar etkili oluyor Sakarya’da şehir merkezinde etkili olan soğuk hava ve yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kent genelinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düştü. Şehir merkezinde sağanak yağış etkisini gösterirken, yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı başladı. Yağışla birlikte yeşil alanlar beyaza bürünürken, ortaya çıkan manzaralar görsel şölen oluşturdu. Kar yağışını gören vatandaşlar manzarayı ilgiyle takip etti. "Şubat ayında böyle havalar olmazdı" Hava değişimlerinden hastalandığını belirten Cemile Cansever, kış mevsiminin bu yıl farklı geçtiğini belirterek, "Şubat ayında kar bekliyorduk, havalar çok güzel gitti. Şimdi de soğudu, hastalandık. Havalar bizi çarptı. Şubat ayında böyle güzel havalar olmazdı zaten. Bu tehlikeli bir kış. Yaza kadar ne olur artık bilmiyorum. Böyle yağmur yağıyor ama kurak gidecek gibi duruyor. Mart kaldı şimdi, mart ayının da 15’i kış 15’i yaz derler eskiler. Ondan sonrası zaten nisan ve mayıs" dedi. "Dün cıvıl cıvıldı, bugün herkes eve döndü" Çarşı merkezindeki hareketliliğin hava durumuyla birlikte değiştiğini ifade eden Bülent Topçu ise, "Dün cıvıl cıvıldı çarşı, çoluk çocuk herkes dışarıdaydı. Bugün havanın soğuk olmasından dolayı herkes evlere döndü. Rahmet yağıyor, çarşı boşaldı. Hayırlısı olsun diyelim. 2 günde 4 mevsim yaşadık, Allah’ın bereketi üstümüze yağıyor. Hepimiz susuz kalacağız sandık ama şu anda baraj ve göllerde gidişat iyiye gidiyor" şeklinde konuştu.
Aydın Kurtuluş Semt Pazarı yeni yerinde hizmete başladı Aydın’ın Efeler ilçesinde hem vatandaşın güvenliği hem de kent yaşamının düzeni için önemli bir adım atıldı. Kurtuluş Mahallesi’nde uzun zamandır mahalle içinde kurulan semt pazarı, artık Pazar günleri; daha geniş, daha güvenli ve daha ulaşılabilir bir alanda hizmet verecek. Pazar, bugünden itibaren İzmir Bulvarı Süleyman Seba Caddesi üzerindeki eski otogar alanında faaliyetine başladı. Efeler Belediyesi’nin planlı kentleşme ve halk sağlığını önceleyen çalışmaları kapsamında hayata geçirilen bu düzenleme, hem pazar esnafının hem de vatandaşların talepleri dikkate alınarak gerçekleştirildi. Yeni alanıyla birlikte semt pazarı, trafik yoğunluğunu azaltan, acil durum araçlarının geçişine imkan tanıyan ve alışverişi daha konforlu hale getiren bir yapıya kavuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, mahalle içinde kurulan pazarların ciddi riskler barındırdığına dikkat çekerek, "Mahalle içinde pazar kurulması birçok riski beraberinde getiriyor. Hiç yaşamak istemeyiz ama itfaiye ya da ambulans ihtiyacı olduğunda bu sokaklara girmesi mümkün olmuyor. Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyden önce gelir. Aydın’daki pazar esnafımızın da görüşlerini alarak Kurtuluş Mahallesi semt pazarımızın yerini artık eski otogar alanına taşıdık. Burada hem esnafımız daha rahat çalışıyor hem de hemşehrilerimiz güvenli ve düzenli bir ortamda alışveriş yapabiliyor" dedi.