MAGAZİN - 29 Mayıs 2018 Salı 16:20

EDHO Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölüm izle... EDHO'da sular durulmuyor

A
A
A
EDHO Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölüm izle... EDHO'da sular durulmuyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölüm ile seyircilerinin karşısına geldi. EDHO severler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'un 106 bölümünde neler olduğunu merak ediyorlar. Haberimiz aracılığı ile tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölüm İzle, EDHO yeni bölüm izle, gibi aradıklarınıza bu haber aracışığı ile ulaşabilirsiniz. ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 106. bölümü izleyicisiyle dün akşam buluştu. EDHO severler, ''EDHO son bölüm izle, ''EDHO 106.'bölümde ne oldu gibi detayları araştıranlar bu haberimize bakabilir. 

EDHO Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölüm izle... EDHO'da sular durulmuyor

EDHO ATV CANLI YAYININI İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 106.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.bölümü ile 5 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105. bölümde neler oluyor?

Çakırbeyliler ile birlikte Yaşar'ın da bir numaralı belası haline gelen Sam'in oyuncağını bulup yok etmeden, başa gelebilecek yeni belalara engel olmak mümkün değildir. Derya'yı düştüğü tuzaktan kurtarabilmekten başka bir isteği olmayan Yaşar'ın en büyük adağı, silahını gömüp sevdiğiyle birlikte sıfırdan bir hayat kurmak olacaktır. Tanık olduğu bunca şeyden sonra Hızır ile boşanmakla ilgili kararından dönmesi beklenen Meryem ise geri adım atmayarak herkesi şaşırtır. Dostuyla düşmanıyla üyelerinin teker teker eksildiği masa, yeni bir yol çizme kararı almadan önce son kez güvenmedikleri liderleri Ünal'ı karşılarına alır. Bir güven testine dönüşen toplantıda Hızır, arkasından ölümünü planladığını bildiği Ünal Kaplan ile ilgili nihai kararı verecektir. Bu esnada yakın geçmişinden bihaber olan Tipi'nin de Kudret'in ölümcül planları arasında olabileceğini kimse tahmin edemez.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sivas Sivas’ta din görevlilerine seminer verildi Sivas İl Müftülüğü ev sahipliğinde din görevlilerine yönelik “2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtımı" ve “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” düzenlendi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Hüseyin Arı, ilçe müftüleri, din görevlileri ile Kur’an kursu öğreticileri ve müftülük personeli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya "Diyanet İşleri Başkanlığımız ‘Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla hem yurt içinde hem yurt dışında çok önemli faaliyetler yürütmektedir. Bizler de birer din gönüllüsü olarak bu hizmetlere sahadaki çalışmalarımızla her daim katkı ve destek sunmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mazlum ve mağdur kardeşlerimize el uzatmak için Başkanlığımızın koordinesiyle tüm personel olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Programa konuşmacı olarak katılan Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Hüseyin Arı ise katılımcılara 2024 yılı yaz Kur’an kursları ve vekalet yoluyla kurban bağışı kampanyası hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Dr. Arı konuşmasında 2023 yılında 47 ülkede yaklaşık 35 milyon kişiye kurban eti ulaştığını belirterek hedeflerinin daha çok ihtiyaçlı kişiye kurban eti ulaştırmak olduğunu sözlerine ekledi.