MAGAZİN - 02 Temmuz 2011 Cumartesi 13:53

En pahalı hediye Lady Gaga'dan

A
A
A
En pahalı hediye Lady Gaga'dan

İngiliz top model Kate Moss, The Kills grubunun üyesi Jamie Hince’le dün evlendi. Çifte en pahalı düğün hediyesi Lady Gaga'dan geldi.

Monaco Prensi Albert’in ardından dünyanın en çok kazanan üçüncü mankeni Kate Moss, bekârlığa veda etti. Rock yıldızı nişanlısı Jamie Hince ile dün dünyaevine giren Moss’un kutlamaları üç gün sürecek. Dün modelin Norman’daki malikanesine yakın 12’nci yüzyıldan kalma St. Margaret Kilisesi’nde evlilik yemini eden Moss ve The Kills grubu üyesi Hince bugün de resmi olarak ‘evet’ diyecek.

 

37 yaşındaki model, düğünde ırkçı hakaret suçlamasıyla yargılanan modacı John Galliano’nın kendisi için özel tasarladığı gelinliği giydi. Modelin önceki ilişkisinden dünyaya gelen 8 yaşındaki kızı Lila Grace’in nedime olduğu düğüne Naomi Campbell, Vivienne Westwood, Stella McCartney, Philip Green, Jude Law, Jade Jagger gibi 300’e yakın davetli katıldı.

 

Modanın çılgın prensesi Moss’un davetiyesinde de ilginç bir ibare de dikkat çekti. Moss, törene katılacak dostlarından hediyelerini ve su tabancalarını yanlarında getirmelerini isterken, davetlilere tasarım butiği Liberty, şarap dükkanı Berry Bros & Rudd ve antikacı Talisman’da satılan hediyelerin listesini de gönderdi.

 

Fiyatı 30 TL ila 400 bin TL arasında değişen hediyeler arasındaki en pahalı parça olan Tracey Emin imzalı sanat eserini düğün katılmayacağını açıklayan Lady Gaga aldı. Moss, gelinliğini John Galliano’ya hazırlatırken,düğüne katılacak 300 isim arasında Sadie Frost, Stella McCartney, Jude Law, Jade Jagger ve Naomi Campbell gibi ünlüler var.

ntvmsnbc

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Fenerbahçe 5 yıl sonra Final Four’da Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Euroleague play-off serisi beşinci maçında Fransız ekibi Monaco’yu 80-79 yenerek seride durumu 3-2’ye getirdi. Sarı-lacivertliler, 5 yıl sonra Final Four’a katılma başarısı gösterdi. THY Euroleague play-off serisi beşinci maçında Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, deplasmanda Fransız temsilcisi Monaco ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını Monaco 40-35 önde tamamlarken, normal süre 70-70’lik skorla tamamlanarak uzamalara gidildi. Sarı-lacivertliler parkeden 80-79 galip ayrılarak adını Final Four’a yazdırdı. Avrupa basketbolunun son yıllarda en önemli takımlarından olan Fenerbahçe, 2015-2019 yılları arasında üst üste 5 kez kaldığı Final Four’da 2017 yılında şampiyonluk yaşadı. Sarı-lacivertliler bu süreçte 3 kez de final oynadı. Fenerbahçe bugün aldığı Dörtlü Final biletiyle 5 yıl sonra bu başarıyı tekrarladı. Euroleague Dörtlü Finali, Almanya’nın başkenti Berlin’de 24-26 Mayıs’ta Mercedes-Benz Arena’da düzenlenecek. Jasikevicius üst üste 4. kez Aralık 2023’te takımın başına geçen Sarunas Jasikevicius, sarı-lacivertlilerin bu başarısında önemli pay sahibi oldu. Sporculuk kariyerinde birçok başarıya sahip olan Litvanyalı koç, antrenörlük kariyerinde de üst üste 4. kez Dörtlü Final’de mücadele edecek. Son 3 sezonda Barcelona ile birer kez, ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük yaşayan Jasikevicius, bir kez de Zalgiris Kaunas takımıyla turnuvayı üçüncü tamamladı.
Kocaeli Elektrik direğine çarpan otomobil ikiye bölündü: 1 ölü, 1 yaralı Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde önce yol kenarında yürüyen yayaya, ardından beton elektrik direğine çarpan otomobil ikiye bölündü. Feci kazada metrelerce savrulup yere çakılan yaya hayatını kaybederken, sürücü de yaralandı. Kaza, Sepetlipınar Mahallesi D-130 karayolu geçişi Yalova istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.T. idaresindeki 41 ST 138 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak önce yol kenarında yürüyen yayaya, sonra beton elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ortadan ikiye bölündü. Yaya metrelerce savrulup yere çakılırken, otomobilin bölünen arka kısmı da iş yerine çarptı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan S.T., ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yayanın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından yayanın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Feci kaza kamerada Öte yandan, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaza anı saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde yayanın otomobilin çarpmasıyla metrelerce savrulup yere çakıldığı, otomobilin ise beton direğe çarpıp ikiye bölündüğü görülüyor.