ASAYİŞ - 20 Eylül 2014 Cumartesi 20:07

Eskişehir’de şüpheli ölüm

A
A
A
Eskişehir’de şüpheli ölüm

Eskişehir’de vatandaşlar tarafından sulama kanalında bulunan ceset polisi alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Orhangazi Mahallesi Karabayır Bağları mevkii Karlıtepe Sokak’tan geçen sulama kanalında ceset gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Polis ve itfaiye ekiplerince sudan çıkarılan kimliği ve cinsiyeti henüz belirlenemeyen ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere cenaze nakil aracıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Kafasına poşet geçirilmiş, çarşafa sarılı ve yarı çıplak vaziyette bulunan cesedin yaklaşık bir aydır sulama kanalında olduğu tahmin ediliyor. 

GÜLÇİN ÖZDEN

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu Bozüyük’te gelenek ve göreneklerin yok olmasını önlemek ve insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği, Aksutekke köyünde yapıldı. Her yıl 6 Mayıs tarihinde düzenlenerek geleneksel hale gelen ve Aksutekke köyü okul bahçesinde yapılan Hıdırellez Şenliği’ne Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, davetliler ve köy sakinleri katıldı. Başkan Bakkalcıoğlu, beraberindeki CHP İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte şenlik alanındaki tüm masaları ziyaret ederek selamladı. Davetlilerle sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, Hıdırellez Bayramı’nı kutlayarak, “Baharın müjdecisi, bereketin simgesi Hıdırellez’in memleketimize sağlık, bolluk, bereket ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Köy muhtarı Zekai Özkan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Köyümüzde her yıl geleneksel olarak 6 Mayıs tarihinde kutladığımız ve yıllardır süregelen geleneğimizi sürdürüyoruz” dedi. Şenlikte vatandaşlar eğlenceli yarışmalara katılarak ve oyunlar oynayarak baharın gelişini kutladı. Misafirlere yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri halat çekme yarışına katıldı.