SPOR - 24 Ağustos 2014 Pazar 21:54

Eskişehirspor, hazırlık maçında galip

A
A
A
Eskişehirspor, hazırlık maçında galip

Eskişehirspor, 2014-2015 sezonu Spor Toto Süper Lig öncesi oynadığı son hazırlık maçında Osmanlıspor’u 3-1 yendi.

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Eskişehirspor maça Boffin, Ergün Teber, Tarık Çamdal, Birol Parlak, Sezgin Coşkun, Lawal, Hürriyet, Erman Kılıç, Erkan Zengin, Mirkan Aydın ve Funes Mori 11'i ile başladı.

Osmanlıspor ise Ahmet Şahin, Ahmet Görkem Görk, Ahmet Kesim, Bilal Aziz Özer, Marek Sapara, Erdal Kılıçarslan, Bakary Soro, Tonia Tisdell, Mehmet Yıldız, Muhammed Reis, Ragıp Başdağ 11'i ile sahaya çıktı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Eskişehirspor, maçın 6. dakikasında Funes Mori ile golü buldu. Maçın 25. dakikasında Mirkan Aydıile ikinci golü bulan Eskişehirspor, bu golden iki dakika sonra, Funes Mori ile üçüncü golünü kaydetti.

Eskişehirspor’un atak futbolu karşısında savunma hattında zorlanan Osmanlıspor, etkili olamadı ve ilk yarıyı Eskişehirspor 3-0 önde kapattı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Eskişehirspor kalesinde gol arayan Osmanlıspor, aradığı golü maçın 55. dakikada Dilaver Güçlü ile buldu. İki takımın teknik direktörlerinin oyuncu değişikliklerine gitmesi ile temposu düşen maçta başka gol olmadı. Mücadeleyi Eskişehirspor 3-1 kazandı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir