SPOR - 11 Mayıs 2019 Cumartesi 18:37

FB Akhisar CANLI İZLE Bein Sports| Fenerbahçe Akhisar Canlı Skor Maç Kaç Kaç !

A
A
A
FB Akhisar CANLI İZLE Bein Sports| Fenerbahçe Akhisar Canlı Skor Maç Kaç Kaç !

FB Akhisar Canlı İzle Bein Sports Az Tv İdman Tv Justin Tb Netspor Maçı veriyor mu? Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 31 haftada topladığı 37 puanla 12. sırada bulunan Fenerbahçe, sahasında Akhisarspor'u konuk edecek. İşte maça dair detaylar...

FB Akhisar Canlı İzle Bein Sports Az Tv İdman Tv Justin Tb Netspor Maçı yayınlıyor mu? Karşılaşma 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü oynanacak. Abdulkadir Bitigen'in düdük çalacağı mücadele, saat 19:00'da başlayacak ve Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.Fenerbahçe'de Michael Frey, Şener Özbayraklı ve Ferdi Kadıoğlu da sakatlıkları sebebiyle Akhisarspor karşısında forma giyemeyecekler.İşte maça dair bilgiler...

FB Akhisar CANLI İZLE Bein Sports| Fenerbahçe Akhisar Canlı Skor Maç Kaç Kaç !

Fenerbahçe'ye Cüneyt Çakır 'VAR'

Fenerbahçe'nin, Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam sahasında Akhisarspor ile karşılaşacağı maçın Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Cüneyt Çakır oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, bu akşam evinde Akhisarspor ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Mustafa Savranlar yapacak.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak bu mücadelenin VAR hakemi de Cüneyt Çakır oldu. Çakır'a AVAR olarak Tarık Ongun eşlik edecek.  

Fenerbahçe Akhisar nasıl canlı izlenir?

FB Akhisar CANLI İZLE Bein Sports| Fenerbahçe Akhisar Canlı Skor Maç Kaç Kaç !

Fenerbahçe Akhisar maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: “Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işıkhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu. Başkan Doğan, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Işıkhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Işıkhan, Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti olduğunu belirterek, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Şeref defterinin imzalanıp hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.