SPOR - 05 Aralık 2021 Pazar 19:31

Fuat Çapa: “Galip geldiğimiz için mutluyuz”

A
A
A
Fuat Çapa: “Galip geldiğimiz için mutluyuz”

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, deplasmanda 2-0 kazandıkları Altınordu maçının ardından yaptığı açıklamada, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “İlk devreyi ilk 6 içerisinde bitirirsek iyi bir devre geçirmiş oluruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Samsunspor, deplasmanda Altınordu’yu 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, mücadeleyi değerlendirdi.

Fuat Çapa, “İlk devrede gayet olumlu oynadık, girmiş olduğumuz pozisyonlar vardı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik devreye 2-0 veya 3-0 öne girebilirdik. İkinci devrede rakibimizi karşılamayı planladık. Geçiş oyununu iyi oynamayı planladık. Gayet başarılı olduğumuzu düşünüyorum ama son vuruşlarda başarılı değildik. Fofana’yı oyuna soktuktan skorun 2-0’ın geleceğini biliyorduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz. 4 maçımız kaldı, üçünü iç sahada oynayacağız. 12 puanı almak için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki hafta Ankaragücü ve Boluspor maçlarında camiamızla kucaklaşmamız gerekiyor. Taraftarlarımızla beraber hedefe koşmamız gerekiyor. Ümit ediyorum ki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmazlar. İlk devreyi ilk 6 içerisinde bitirirsek bizim adımıza iyi bir devre geçirmiş oluruz. Devre arası transfer dönemi içinde raporumuzu yönetimimize sunacağız, onlar da ellerinden geleni yapacaktır” dedi.

Fuat Çapa, Fofana’nın performansının ilk 11’de oynamayı hak ettiğini ancak midesindeki rahatsızlıktan dolayı 90 dakika oynayacak seviyede olmadığını sözlerine ekledi.

Salih Yılmazsoy - Sinan Yeniçeri

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; hava sıcaklıklarının Marmara ve Kuzey Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise önceleri güneyli, öğle saatlerinden itibaren batı bölgelerden başlamak üzere zamanla kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu ile Doğu Akdeniz ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney, güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 kilometre/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 25 İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19 İzmir: Parçalı bulutlu, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu 25 Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 25 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 Diyarbakır: Az bulutlu 30