BASKETBOL - 30 Mayıs 2011 Pazartesi 22:52

Galatasaray Cafe Crown 73-61 Banvit

A
A
A
Galatasaray Cafe Crown 73-61 Banvit

Beko Basketbol Ligi Play-off yarı final serisi üçüncü maçında Galatasaray Cafe Crown, Banvit'i 73-61 yenerek seride 2-1 öne geçti.

 

 

SALON: Abdi İpekçi
HAKEMLER: Erşan Kartal xx, Fatih Arslanoğlu xx, Ali Şakacı xx
GALATASARAY CAFE CROWN: Shipp xxx 4, Jerry Johnson xxx 16, Göksenin xx 2, Shumpert xxxx 22, Ermal xxx 2, Caner xxx 7, Tutku xx 8, Andric xxx 7, Rancik xx, Haluk xx, Evren xx 2, Sertaç xx 3
BANVİT: Yiğitcan x, Barış Ermiş xx 7, Simmons xx 16, Golubovic xx 6, Davis xxx 13, Mutlu xx 11, Dixon x, Erol Can x, Bora Hun x 2, Williams xx 6
1. PERİYOT: 27-15 (Galatasaray Cafe Crown lehine)
DEVRE: 42-33 (Galatasaray Cafe Crown lehine)
3. PERİYOT: 53-47 (Galatasaray Cafe Crown lehine)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arnavutköy’de bayram namazı sonrası ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı İstanbul’un Arnavutköy’de Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferi sabah saatlerinde kılınan bayram namazıyla birlikte yaşandı. Taşoluk Yeşil Camii’nde kılınan namazın ardından ilçe protokolü vatandaşlarla bayramlaştı. Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve ilçe protokolü bayram namazının ardından cami avlusunda vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Programa yoğun katılım sağlanırken, vatandaşlara simit ve çay ikram edildi. Ramazan ayı dolu dolu geçti Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Ramazan ayının bereketine vurgu yaparak, "Başta Arnavutköylü hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Hemşehrilerimiz çok güzel bir Ramazan geçirdi. Sofralarımız, meydanlarımız ve etkinlik alanlarımız dolup taştı. Bu da Ramazan ayının bereketiydi. İnşallah bu bayramda da mazlum coğrafyalardaki tüm sıkıntıların sona erdiği güzel bir bayram geçiririz" dedi. Vatandaşlarımızla bayramlaştık Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise yaptığı açıklamada, Ramazan ayının ilçede dolu dolu geçtiğini belirterek, "Arnavutköy’de Ramazan ayı çok güzel geçti. Belediyemizin yaptığı programlar ve Milli Eğitim Bakanlığımızın okullarda Ramazan ayının yaşatılmasına yönelik çalışmaları sayesinde çok güzel bir Ramazan yaşandı. Bugün de kıymetli vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle bayramlaştık" ifadelerini kullandı. Bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı programda vatandaşlar bayram sevincini hep birlikte yaşadı.