SPOR - 10 Ağustos 2021 Salı 12:10

Galatasaray Futbol Takımı’nın kol sponsoru Getir oldu

A
A
A
Galatasaray Futbol Takımı’nın kol sponsoru Getir oldu

Galatasaray Futbol A Takımı'nın 2021-2022 sezonunda yeni forma kol sponsoru Getir firması oldu.

Galatasaray, dünyada ilk kez ortalama 10 dakikada market ürünleri teslimat modelini başlatan ve büyümesini hızla sürdüren Getir ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreni, Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp ve Getir Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Tuncay Tütek'in katılımıyla Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleşti.

Anlaşmanın önümüzdeki sezon için geçerli olacağını ifade eden Ali Polat Bengiserp, çok özel bir iş birliğine imza attıklarını belirterek, "Galatasaray yönetimi olarak sponsorlarımızı sadece belli bir süre için maddi destek veren kuruluş olarak görmüyoruz. Paydaşlarımız olarak görüyoruz. Dünyada en çok tanınan Türk spor markası üzerinde yer almak umarım Getir'e değer katacak. Yeni projeler üretmek konusunda da hedeflemekteyiz. Bu proje kapsamında değerli destekleri için Getir'e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Galatasaray Futbol Takımı’nın kol sponsoru Getir oldu

Getir’i 2015 yılında kurduklarını söyleyen Tuncay Tütek, "Sattığımız ürünler her yerde var. Bizim sattığımız şey zaman. Türkiye'de son 2, 2.5 yıldır gaza bastık. İngiltere'de 7 şehirde hizmet vermeye başladık. Getir çok yakında 7 ülkede birden hizmet verecek. Sene sonunda da ABD'yi hedefliyoruz. Spor toplumları birleştiren, kucak açan bir dal. Futbol bunun içinde çok dinamik. Futbolda bizim son birkaç yıldır yatırımlarımız başladı, bu sene artarak devam ediyor. Galatasaray'ın burada özel bir yer var.

Galatasaray Futbol Takımı’nın kol sponsoru Getir oldu

Galatasaray Türkiye'nin en köklü kulüplerden birisi, milyonlarca taraftarı var. Avrupa'da önemli başarılar elde etmiş bir kulübümüz. Galatasaray ile ortaklık bize gurur veriyor. 2021-2022 sezonunda Galatasaray'ın kol sponsoru olduk. Bu sezonun Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını ve birlikteliğimizin artarak devam etmesini diliyorum. Miktarı açıklamıyoruz. 1 sene böyle başlatıp, üzerine koyarak devam eden bir firmayız. Dolayısıyla parasal boyutu da değişiyor. Galatasaray'ın geniş bir taraftar sayısı var. Getir'e günde milyonlarca kişi giriyor" diye konuştu.

"Biz takımı genç, taraftarın kendini bulabileceği hale getirmek istiyoruz"

Futbol takımıyla ilgili transferlerin sorulması üzerine Bengiserp, "Burak başkanımızın liderliğinde yürüyen bir ekip var. Ben o ekibin içinde değilim. Ama bir sürü yeni transfer yapıldı. Yapılmaya da devam ediyor. Biz takımı genç, taraftarın kendini bulabileceği hale getirmek istiyoruz. Sadece futbol konuşmuyorum, basketbolda da önemli bir sürü Türk oyuncu ile anlaştık. Yakında bu bilgiler gelecek. Bu yolda da devam ediyoruz" cevabını verdi.

Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor. Ateşkes ve insani yardımcıların Gazze’ye kesintisiz ulaştırılması hususunda İsrail yönetimine daha fazla baskı yapılması gerekiyor” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte’yi Vahdettin Köşkü’nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabulün ardından iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Hollanda ile 400 yıllık bir geçmişimiz var. Görüşmelerimizde ülkelerimiz arasındaki çok boyutlu iş birliğini gözden geçirdik. Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda Türkiye’deki en büyük yatırımcı ülke konumunda. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu, bu rakamı 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Başbakan’la başta Gazze ve Ukrayna özelinde ortak güvenliğimizi ilgilendiren gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor. Ateşkes ve insani yardımcıların Gazze’ye kesintisiz ulaştırılması hususunda İsrail yönetimine daha fazla baskı yapılması gerekiyor. Terörle mücadele konusu da istişaremizin en öncelikli başlıklarından birisiydi. Türkiye’nin bölücü terörü ile mücadele noktasında ödediği ağır bedeller ortadadır. Aralarında çocukların, kadınların, sivillerin ve güvenlik güçlerinin olduğu binlerce vatandaşımızı PKK’nın saldırılarında kurban verdik. PKK ve uzantıları başta olmak üzere hiçbir terör örgütüne müsamaha gösterilmemesi gerektiğini ifade ettim” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayında Washington’da gerçekleştirilecek NATO Genel Sekreteri seçimine ilişkin ise, “Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. “NATO’nun Türkiye’ye ihtiyacı var” Hollanda Başbakanı Mark Rutte ise, “Türkiye şu anda belirleyici bir rol oynamakta ve bunu yaparken de Gazze’deki durumu çözme çabaları sarf etmekte, aynı zamanda Ukrayna’daki savaşla ilgili de çabaları var. Türkiye jeopolitik bir aktör. Gazze ve Ukrayna dahil tüm konuları detaylı konuştuk. 400 yılı aşan ikili ilişkilerimiz var. NATO Genel Sekreterliği adaylığım söz konusu. Türkiye zorlu bir bölgede. Terörizm var gündeminde maalesef. Bu konuyu da konuştuk. Türkiye NATO için çok önemli bir güç teşkil ediyor. NATO’nun güney kanadının Türkiye’ye ihtiyacı var, Türkiye’nin liderliğine ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.