GÜNDEM - 09 Kasım 2019 Cumartesi 13:21

Genç Prodüktör Tolga Aykut Kimdir?

A
A
A
Genç Prodüktör Tolga Aykut Kimdir?

Müzik dünyasına yepyeni isimler kazandıran genç prodüktör Tolga AYKUT, başarılı performansı ve kaliteli yapımlarıyla sektöre dünya standartları tadında bir soluk getiriyor.

2016 yılından itibaren yaptığı prodüksiyonlar, başarılı performans ve müzik dünyasında yaptığı birçok kaliteli ve farklı işler ile gündemden düşmeyen isimlerle çalışan yeni nesil yapımcı, genç prodüktör Tolga AYKUT.... Yerli müzik dünyasına yepyeni isimler kazandıran, geniş kitlelere yayıp adından çokça söz ettiren genç prodüktör Tolga AYKUT’un dünya standartları tadında bir soluk getirdiği aşikardır.

Prodüktörlüğün yanı sıra danışmanlık da yapmaktadır. Yaptığı işlerin dikkat çekici olması bir çok farklı konsantrasyonu bir arada kullanmasından kaynaklanmaktadır. Bunun sonucunda stil sahibi konseptler çıkartmaktadır. 

Umut vaat eden genç yetenekler için “Herkesin kendi için çizilmiş bir yolu vardır ve onu keşfetmeleri lazım” diyen ve sadece müzik değil pek çok konuda fikir sahibi olan genç prodüktör Tolga AYKUT mükemmeli arayan, eleştirel bir bakış açısıyla hafızalara kazınacak yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Kötü prodüksiyon en güzel şarkıyı yok ederken, iyi prodüksiyon şarkıcıyı bir anda yıldıza dönüştürebilir. Prodüktörler müzik dünyasının kalbi ve ruhudur, perde arkasının sessiz yıldızıdır. Prodüksiyonları değerlendirebilmek için bir networke ihtiyaç aşamasında müzik tutkunlarına tüm platformlarda yenilikçi anlayışıyla geniş kitlelere ulaştıran genç prodüktör Tolga AYKUT, müzikal zekasıyla baş döndürücü yükseliş hikayelerine kolları sıvadı. “Türkiye muhteşem renkli bir müzikal birikimine sahiptir. Ağlar ve müzik servisleri ile tüm dünyaya müziğimizi göndermemiz mümkündür. Sistemlerde müziğinizi nasıl konumlandırdığınız ve mükemmel hayal dünyanızı nasıl müzikal transmisyona çevirdiğiniz önemlidir.” diyen yeni nesil genç prodüktör Tolga AYKUT; Pınar SÜER, Irmak ARICI gibi isimlerin çok geniş kitlelere başarıyla yayılmasında büyük desteği olmuştur. Çok çok çarpıcı isimlerle çok çok yakında, sürpriz projeler için yakın takipte kalın!..
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adanalı meslek lisesi öğrencileri afetlerden ilham aldı, güneş enerjisi sistemiyle çalışan şarj istasyonu üretti Adana’da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde yaşanan elektrik sorunu nedeniyle telefonlarını şarj edemeyip, ailelerine ulaşamayan vatandaşlar için Kozanlı meslek lisesi öğrencileri güneş enerjisi ile çalışan şarj aleti üretti. Adana’nın Kozan ilçesinde Şehit Arda Can Kozan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Bölümü öğrencileri, 6 Şubat depreminde depremzedelerin yaşadıkları mağduriyeti gözlemleyerek proje üretti. Afette yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle ailelerine ulaşamayan vatandaşlar için proje geliştiren gençler, Adana güneşini enerjiye dönüştürerek afet ve elektrik sorunu olan bölgelerde vatandaşların telefonlarını şarj edebilecekleri güneş enerjisi sistemi ile çalışan şarj istasyonu üretti. Şehit Arda Can Kozan Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Akbulut, "Yaşadığımız asrın depremi bize iletişimin ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Biz de hem afet durumunda hem de yüksek rakımlı bölgelerde iletişim zorluğu yaşanmaması için öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte bir şarj aleti üretimi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz" diye konuştu. Elektrik elektronik teknolojisi şefi Hüseyin Özcanlı da öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade ederek, "6 Şubat depreminde uzun süre deprem bölgesine elektrik verilemedi biz de öğrencilerimiz ile bu projeyi geliştirdik. Bu proje üzerinde çalışmalarımız başladı. Bir güneş enerjisi panelini kullandık ve ışık enerjisini elektrik enerjisine çevirerek telefonları şarj edebilmekte. Aynı anda 4 telefonu şarj edebilmekte. Tam kapasite dolduğunda bir telefonu 12 kez şarj edebiliyor" dedi. Öğrencilerden Serkan Karatosun insanların yakınlarını sesinin duymasının afet durumunda çok önemli olduğunu gözlemlediğini ifade ederek, "6 Şubat depreminde arkadaşlarımıza ve deprem bölgesindeki insanlara destek olmak istedik. O zaman şarjları olmadı, iletişim sorunu oldu. Biz de onların kulakları, elleri olmak istedik bu projeyi geliştirdik. 4 telefon aynı anda şarj edebilir. Yaşanabilecek bir afet durumunda inşallah projemiz ile biz de zor günde hem arkadaşlarımızın hem de oradaki ailelerin yanında bu şekilde destek olmak isteriz" diye konuştu. Projede yer alan öğrencilerden Samet Güçlü ise insanların afette sevdiklerinin sesini duymasının ne denli önemli olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti: "Bu yaşadığımız kötü bir depremde orada elektrik yoktu. İletişim kuramadılar. Biz de öğretmenlerimiz ile bu projeyi düşündük. Çok kolay olmadı bunu yapmak ama bu projeyi başarıyla gerçekleştirdikten sonra çok mutlu olduk. Acı ve zor zamanda bir insanın annesi ile ailesi ile görüşmesi bizi çok mutlu edecek." Öğrencilerin hayali ileride bu cihazı geliştirerek afet bölgelerinde daha çok insana ulaşmak.
Ankara Bakan Göktaş’tan şehit kızına ziyaret Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 23 Nisan’da bakanlık koltuğunu temsilen devrettiği şehit kızı Elif Naz Öztürk’e verdiği sözü tutarak evlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen etkinlikte, bakanlık koltuğunu temsilen şubat ayında Gaziantep’te yaşanan helikopter kazasında şehit düşen emekli albay sözleşmeli Pilot Levent Öztürk’ün 11 yaşındaki kızı Elif Naz Öztürk’e devretmişti. Programın sonunda Elif Naz, Bakan Göktaş’a teşekkür ederek evlerine davet etmiş, Göktaş da şehit kızını ziyaret edeceğine dair söz vermişti. Sözünü yerine getiren Göktaş, Öztürk Ailesi’nin Yenimahalle ilçesindeki evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Şehit kızı Elif Naz Öztürk’ü, “Merhaba küçük Bakanım” diyerek selamlayan, ona sarılan Göktaş, ailenin evine konuk oldu. Şehidin eşi Mehtap Öztürk ile çocukları Elif Naz ve ablası Ülkü Nehir ile yakından ilgilenen Bakan Göktaş, “Şehitlerimizin kıymetli emanetleri siz değerli ailelerimizin her zaman yanındayız” dedi. Şehit eşi Mehtap Öztürk de Bakan Göktaş’ın gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Her zaman sizleri yanımızda gördük, asla yalnız hissetmedik” ifadesini kullandı. Piyano kursuna gittiğini ifade eden Elif Naz, ziyaret sırasında Bakan Göktaş için küçük bir piyano dinletisi de gerçekleştirdi.
Samsun Samsunspor-Trabzonspor maçı kapalı gişe 12 yıl sonra Süper Lig’de kendi sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak Samsunspor’da, karşılaşma için satışa çıkan 30 bin 548 biletin tamamına yakını satıldı. Samsunspor ile Trabzonspor, Süper Lig’de 12 yıl sonra Samsun’da birbirlerine rakip olacak. 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Karadeniz Derbisi’ne iki ekibin taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Trabzonspor taraftarı kendilerine ayrılan bin 608 biletin tamamı günler öncesinden tüketirken, Samsunspor taraftarına ayrılan 30 bin 548 biletin de 29 bini satıldı. Kalan bin küsur biletin de maç saatine kadar tüketilmesi bekleniyor. 19 Mayıs Stadyumu’nda yarın saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar ve Anıl Usta hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise İlker Yasin Avcı üstlenecek. Polisten yoğunluk uyarısı Öte yandan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, yoğunluk uyarısında bulundu. ’Sporseverlerin Dikkatine’ başlıklı uyarıda, “4 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Samsunspor-Trabzonspor müsabakasında stadyumda bulunan tüm kapı ve turnikeler açılacak olup, yoğunluk oluşmaması için taraftarlarımız aynı tribüne çıkan diğer kapıları da kullanabilir” ifadelerine yer verildi. Uyarıda ayrıca stadın seyirci giriş kapılarının krokisi de paylaşıldı.