SPOR - 31 Ekim 2017 Salı 18:20

Göztepe’de Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

A
A
A
Göztepe’de Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

Ligde pazar günü Beşiktaş’ı konuk edecek olan Göztepe, bu maçın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Süper Lig’in 11. hafta maçında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Göztepe, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Göztepe Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Tamer Tuna yönetimindeki idmanda daha sonra taktik ağırlıklı çalıştı.
Göztepe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına yarın yapılacak antrenman ile devam edecek.

Güneş-Tuna ilk kez karşı karşıya

Son iki sezondur Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan, daha sonra istifa ederek bu sezon başında Göztepe ile anlaşan Tamer Tuna da ilk kez Güneş’e rakip olacak. Beşiktaş’ın şampiyonluklarında önemli bir yere sahip olduğu bilinen Tuna’nın, eski takımı Beşiktaş’ın eksik yönlerini iyi bildiği ve buna göre bir planla sahaya çıkacağı ifade ediliyor.

Biletler yarın satışta

5 Kasım Pazar günü saat 19.30'da Bornova Stadında oynanacak Göztepe-Beşiktaş maçının biletleri ise yarın satışa sunulacak. Göztepelilerin Vip Tribün için 216 TL, Numaralı Tribün için 109 TL, Kale Arkası Tribün için 16,5 TL ödeyerek izleyebilecekleri mücadelede Beşiktaş taraftarı için ayrılan biletler de 22 TL'den satışa sunulacak. 

Ali Gözeten - Sinan Yeniçeri
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankara’da protesto etti Ankara’da bulunan Filistin Dayanışma Platformu, "Refah’ta Katliama Hayır" sloganıyla İsrail’in başlattığı saldırıyı protesto etmek için Amerikan Büyükelçiliği önünde toplandı. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ardından 1 buçuk milyona yakın Gazzeli, Refah kentine sığınmıştı. İsrail’in Refah kentine yönelik başlattığı hava saldırısının ardından Filistin Dayanışma Platformu, "Refah’ta Katliama Hayır" sloganıyla saldırıyı kınamak için Ankara’da bulunan Amerikan Büyükelçiliği önünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte İsrail’i protesto etti. Elçilik binası önünde toplanan kalabalık, İsrail’i protesto etmek için "İnsanlık onuru siyonizmi yenecek" ve "Susma haykır soykırıma hayır" sloganları attı. Öte yandan kalabalık, İsrail askerleri tarafından Kudüs’te öldürülen Hasan Saklanan’ı ise rahmetle anmayı unutmadı. Grup adına basın açıklamasında bulunan Zeynel Abidin Özkan, İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlediği saldırıların ardından Refah sınır kapısına sığınan yaklaşık bir buçuk milyona yakın Gazzeli’nin 214 gündür açlıkla boğuştuğuna dikkati çekti. "Soykırımın ortakları ahirete kalmadan dünyada da inşallah gereken cezayı bulacaklar" Refah’a başlatılan saldırılarla birlikte bölgede can güvenliği sorununun da başladığının altını çizen Özkan, “214 gündür dünyanın gözü önünde Filistin’de kardeşlerimiz İsrail soykırımına maruz bırakılıyor. Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde devam eden yargılamalara; İsrail, lobi faaliyetleriyle tüm ülkelere müdahale ettirmeye ve İsrail yetkililerinin ceza almaması için bir çaba içerisine girdi. Hepimiz gördük ki aslında adalet İsrail için varmış ve tüm ülkeler de İsrail’in soykırımını desteklemek için çalışıyormuş. Bugün ortaya çıkan belgelerde görüldü ki Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde İsrail’in soykırımına ortak olan yöneticilerinin ceza almamasına yönelik baskı içeren mektuplar mahkemeyi köşeye sıkıştırmak adına kullanılıyor. Biz inanıyoruz ki hem mahkemede görülen davada hem de Güney Afrika’da devam eden davada soykırımın ortakları ahirete kalmadan dünyada da inşallah gereken cezayı bulacaklar” ifadelerini kullandı.