MAGAZİN - 14 Eylül 2014 Pazar 21:14

Havalimanı’nda Lady Gaga izdihamı

A
A
A
Havalimanı’nda Lady Gaga izdihamı

Ünlü Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, Salı akşamı İTÜ Stadyumu'nda vereceği konser için İstanbul'a geldi. Ünlü şarkıcıyı hayranları havalimanında gözyaşlarıyla karşıladı.

Kendisine ait özel bir uçakla akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Gaga, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne kendisini bekleyen genç fanlarına imza dağıttı. Korumalarının uyarılarını dinlemeyerek hayranlarının içine giden Lady Gaga, bir küçük hayranına ise sarıldı. Gaga'dan imza almayı başaran hayranları gözyaşları döktü. Bolca imza dağıtan Gaga daha sonra konaklayacağı otele geçmek üzere havalimanından ayrıldı.

Twitter üzerinden toplanarak Lady Gaga’yı karşılamaya geldiklerini belirten Fatih Bayrak, “Buraya Lady Gaga’yı görmek için geldik. İlk karşılayanları biz olmak için geldik. Ben konsere gidemiyorum ama buradaki arkadaşlarımın hepsi gidiyorlar. Dünyada ikinci kadın olarak değer veriyorum Lady Gaga’ya. Birincisi annem ikincisi annem olarak değer veriyorum. Bir başkanı hayranı ise, “Lady Gaga’yı çok seviyorum. Konsere de Salı günü gideceğim. Çok heyecanlıyım” şeklinde konuştu. 

KAMİL SELVİ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.