GÜNDEM - 26 Mart 2017 Pazar 19:40

HDP Karkamış ilçe Başkanı İlhan Kılıç da Ak Parti'ye geçti

A
A
A
HDP Karkamış ilçe Başkanı İlhan Kılıç da Ak Parti'ye geçti

Ak Parti Karkamış teşkilatında düzenlenen törenle Ak Parti'ye geçenlerin arasında HDP Karkamış ilçe Başkanı İlhan Kılıç'ında bulunduğu bildirildi.

Ak Parti Karkamış teşkilatında düzenlenen törenle, Gaziantep Karkamış MHP Meclis Üyesi Sadettin Kelek ve HDP ilçe yönetimi Ak Parti'ye geçmişti.

Törende konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, “Bu ülkede 79 milyon insanın dünya görüşünün farklı olması gayet tabi bir durumdur. Yeter ki dam sağlam olsun. Dam sağlam olduğu müddetçe hiçbir şey olmaz.

Ama dam yıkılınca hangi görüş ve düşünceden olursak olalım hepimiz o enkazın altında kalırız” dedi. Ülkenin her kesim ve düşünceden insanın AK Parti çatısı altında vatana ve millete hizmet ettiğini belirten Yüksel, "Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Bu ülkenin birlik dokusunda hiçbir sıkıntı yok. Bizim farklılıklarımız aslında en büyük zenginliğimizdir. Farkı etnik yapıdan olabiliriz, farkı mezhepten, farklı düşünceden olabiliriz. Çünkü biz bu halde birlikte büyük Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti'ye geçen HDP'li yöneticilerin arasında Karkamış İlçe Başkanı İlhan Kılıç'ın da bulunduğu açıklandı. Yapılan üye kaydının ardından Ak Parti rozeti takılan Kılınç, ülke birlik, beraberlik ve geleceği için referandumda evet oyu kullanacağını söylediği öğrenildi.

Milletvekili Yüksel ve partililerin de Kılınç ve beraberindeki yöneticilere yeni partililerinin hayırlı olmasını dilediği belirtildi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Muş’ta 1 milyon 820 bin TL’lik sahte ürün ele geçirildi Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sahte ve taklit ürün satanlara yönelik düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 820 bin TL olan çok sayıda ürün ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. Muş İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince sahte ve taklit ürün ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Yürütülen istihbarat çalışmaları kapsamında, Muş Merkez ilçesinde M.M. isimli şahsın kiraladığı depoda sahte ve taklit temizlik ürünleri bulundurduğu ve satışını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Şüpheli şahıslar 10 gün süreyle takibe alındı. Takip sonucunda, depodan deterjan yüklü bir kamyonun çıkış yaptığı tespit edildi. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda, V.V. isimli şahsın idaresindeki kamyon durduruldu. Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ile müşterek olarak icra edilen operasyonda, M.M. ve A.İ. isimli şahıslara ait olduğu tespit edilen ürünler ele geçirildi. Operasyonda; 9 bin 490 kilogram sahte deterjan, 5 bin 396 adet sahte şampuan, bin 800 adet sahte bulaşık deterjanı, bin 170 adet sahte çamaşır yumuşatıcısı ile 221 adet taklit kazak olmak üzere piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 820 bin TL olan ürünlere el konuldu. Olayla ilgili olarak Muş Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla şüpheli şahıslar gözaltına alınarak tahkikat başlatıldı.
Ankara İYİ Parti’li Çirkin’den Bakan Kurum’a Hatay teşekkürü İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Hatay’da gösterdiği hizmetler için teşekkür etti. TBMM Genel Kurulu’nda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2026 yılı bütçeleri görüşmeleri sırasında söz alan İyi Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalarla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişkliği Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti. Çirkin, "Doğrusunu söylemek gerekir ki, Sayın Çevre Bakanı’na Hataylılar adına, Hataylı depremzedeler adına buradan teşekkür ederim. Hatay’a gerçekten çok güzel hizmetlerde bulunmuş. Depremde ağır yaralar almış olan Hatay’ın yaralarını sarmak adına neredeyse hafta sekiz, cuma dokuz Hatay’a gelmiştir" dedi. "Toplantılarda teşekkür ediyoruz orda basın yok ama burada da teşekkürü bir vazife biliyoruz" Milletvekili Çirkin, Bakan Kurum’un Hatay hassasiyetine dikkati çekerek şunları söyledi: "Hatay’la ilgili bölümünde gerçekten hakkını vermek gerekir. Biz kendisi geldiğinde, toplantılarda kendisine teşekkür ediyoruz. Orada basın yok, orada kimse duymuyor. Ama fikri namus gereği burada da teşekkürü bir vazife biliyoruz. Hatay’a gereken hizmeti verdiniz. Bundan dolayı da biz sizden razıyız."