GÜNDEM - 22 Şubat 2018 Perşembe 06:50

Hırsızlar polisten kaçarken kaza yaptı

A
A
A
Hırsızlar polisten kaçarken kaza yaptı

İstanbul Ataşehir'de polisin "Dur" ihtarına uymayan araç hırsızları çalıntı olduğu belirtilen araçla kaçmaya başladılar. TEM Otoyolu’na çıkıp bir süre daha kaçan hırsızlar kaza yapınca yakalandılar.

Olay, 02.00 saatlerindeı Ataşehir Tem otoyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 09.30 saatlerinde Recep Ertegün’e ait olan 34 GFZ 57 plakalı kamyonet evinin önünde park halinde dururken çalındı. Ertegün kamyonetinin çalındığını farkettikten sonra polis ekiplerine haber verdi. Alama geçen polis ekipleri Ataşehir ve Ümraniye çevresinde geniş çalışma başlattı. Tem Otoyoluna çıkan hırsızlar, polis ekiplerinin inşaat malzemesi yüklü olan kamyoneti farkettikten sonra kovalamaya başladı. Yenisahra yol ayrımında hırsızların direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu reklam panosunun direğine çarparak durdu. Kazanın ardından kamyonetten inen hırsızlar kaçmaya başladı. Polis ekipleri kaçan şahısları 100 metre sonra kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan kovalamaca sırasında bir ekip otosu ise ticari bir araçla maddi hasarlı kazaya karıştı. "Yaklaşık 5 bin TL'lik malzeme ile çalındı" Çalınan kamyonetin sahibi Recep Ertegün “Evin önünde duruyordu, camdan baktığımda kamyonun olmadığını gördüm. Dudullu Çayırönü’nden çalındı. Dekorasyon işi yapıyorum ben, yaklaşık 5 bin TL’lik malzeme vardı araçta, bulunduğunu polislerden öğrendim” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi” Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, 3-0 galip geldikleri Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Aslında uzun kutlamalar yaptık arkasından kısa bir antrenman yapıp hazırlandık. Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini göstermiş oldu” dedi. Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşan Göztepe, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, “İyi oynadığımızı düşünüyorum. 11’e 11 olan bölümde üstün taraf bizdik. Kırmızı karttan sonra Eyüp için işler zorlaştı. Çok mutluyum çünkü oyuncularım çok ciddi bir şekilde antrenman yaptılar maçtan önce. Maçta da ciddi oynayıp galip geldiler. Aslında uzun kutlamalar yaptık arkasından kısa bir antrenman yapıp hazırlandık. Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini göstermiş oldu. Aynı zamanda Eyüpspor’u tebrik ediyorum. Onlar da Süper Lig’e çıkmayı hak ettiler. Gerçekten çok iyi bir takım. Çok iyi bir şekilde hocaya sahipler. Onlara da Süper Lig’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Bulgaristan’da Göztepe’nin şampiyonluk sonrası daha da popüler hale geleceğini belirten Bulgar çalıştırıcı, “Bence kesinlikle artacak. Çünkü futbolseverler benimle beraber Göztepe’yi yakından takip ediyorlar. Hem taraftarımızı hem stadımızı biliyorlar. Şu anda orada da çok fazla Göztepe taraftarı var diyebiliriz” dedi.