MAGAZİN - 28 Haziran 2022 Salı 12:17

Hülya Avşar hayranlığı şarkı okuttu

A
A
A
Hülya Avşar hayranlığı şarkı okuttu

Şarkılara Şekil Veren Adam’ lakabıyla tanınan sanatçı Bülent Yiğit, Hülya Avşar’a hayranlığı dolayısıyla Avşar’ın bir şarkısını okudu. Hülya Avşar’a hayranlığını dile getiren sanatçı, “Hülya Avşar ile kamera karşısına geçmek, bir şarkıyı paylaşmak, onunla aynı çatı altında anılmak benim gibi birçok sanatçının en önemli hayallerinden bir tanesidir. Ben de onun önemli bir hayranıyım. İnşallah bunlar da olur ve birlikte çok keyifli işler yaparız” dedi.

‘Şarkılara Şekil Veren Adam’ lakabıyla tanınan sanatçı Bülent Yiğit, Hülya Avşar’a hayranlığı dolayısıyla Avşar’ın bir şarkısını kendi sesiyle şarkının üzerine okudu. Kendi sesi ve Hülya Avşar’ın sesini ortak şarkıda birleştiren sanatçı Hülya Avşar’ın da izniyle sosyal medyada eseri paylaştı. Gelen olumlu tepkiler üzerine mutluluğunu dile getiren ve Hülya Avşar’a seslenen Yiğit, “İnşallah bundan sonraki adımlarda belki kamera karşısına birlikte geçip, bu eseri bir kliple taçlandırabiliriz. Hülya Avşar ile kamera karşısına geçmek, bir şarkıyı paylaşmak, onunla aynı çatı altında anılmak benim gibi birçok sanatçının en önemli hayallerinden bir tanesidir. Ben de onun önemli bir hayranıyım. İnşallah bunlar da olur ve birlikte çok keyifli işler yaparız. Şarkıya beklediğimizden fazla talep geldi. İnsanlar çok dinliyor, çok seviyor. Çok keyifli ve güzel yorumlar aldık. Hülya Hanım’a teşekkür ediyorum böyle bir öncülük ettiği için bizlere. Hülya Hanım birçok sanatçı için başka bir yerde, başka bir boyutta” diye konuştu.

“Hülya Avşar bence başka bir boyutta”
Eseri oluşturma sürecini anlatan Bülent Yiğit, “Yaklaşık 10-15 gün önce sevgili Hülya Hanım’ın çıkarttığı ‘Duydun Mu?’ adlı şarkıyı duyar duymaz dedim benim de bu şarkıyı mutlaka duyurmam lazım. Çünkü bunun gibi daha önce 5 tane daha cover şarkım daha var. Sevgili Hülya Hanım ile patronumuz görüştüler. Kendisi izin verdi, sosyal medyada paylaşmamız için. Şarkıyı seslendirdim. İnanılmaz da keyifli oldu. Benim için de çok heyecanlı ve inanılmaz mutlu olduğum bir çalışma oldu. Hülya Hanım da şarkıyı dinler dinlemez çok mutlu olmuş, keyif almış. Ona da değişik gelmiş. İnşallah bundan sonraki adımlarda belki kamera karşısına birlikte geçip, bu eseri bir kliple taçlandırabiliriz. Hülya Avşar ile kamera karşısına geçmek, bir şarkıyı paylaşmak, onunla aynı çatı altında anılmak benim gibi birçok sanatçının en önemli hayallerinden bir tanesidir. Ben de onun önemli bir hayranıyım. İnşallah bunlar da olur ve birlikte çok keyifli işler yaparız. Şarkıya beklediğimizden fazla talep geldi. İnsanlar çok dinliyor, çok seviyor. Çok keyifli ve güzel yorumlar aldık. Hülya Hanım’a teşekkür ediyorum böyle bir öncülük ettiği için bizlere. Hülya Hanım birçok sanatçı için başka bir yerde, başka bir boyutta. Onun kategorisindeki sanatçılara göre. Bu durumda benim için çok keyifli ve heyecan verici bir şey” dedi.

“Eksik şarkıları tamamlıyorum”
Şarkılara Şekil Veren Adam lakabının ortaya çıkışını anlatan Yiğit, “ Bundan önce 6 tane daha cover şarkı yaptım. Daha önce sanatçı büyüklerimizin okuduğu, arkadaşlarımızın okuduğu ama bence bir taraflarında eksik ve tamamlanmamış olan şarkıları bulup onları piyasaya çıkarttım. Çok da beğeni aldılar. Beyaz Sevda, Sevmiştim, Arada Bir gibi eserlerin üzerinde imzam var. Sevenlerimiz tarafından da bizlere Şarkılara Şekil Veren Adam dendi. Bunu da Hülya Hanım’ın ‘Duydun Mu’ şarkısı üzerinde yine denedik. İnşallah daha da güzel olacak, zaten tepkiler çok güzel” diye konuştu.

Murat Horoz - Gülşah Kahveci

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Başkan Sarıyıldız: "Akdeniz’de yaşayan tüm halkımıza eşit hizmet götürmek şiarıyla yola çıktık" Akdeniz Belediye Meclisi, Mayıs ayı birinci birleşim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, belediye bünyesinde 657 sayılı yasa kapsamında görevli personelin ekonomik durumlarının iyileştirilmesi amacıyla ilgili yasalar gereği toplu sözleşme yapmak ve imzalamak üzere başkanlık makamına yetki verilmesi, oybirliği ile kabul edildi. Yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda bir önceki birleşim tutanak özeti oylanıp kabul edildi. Toplantıda, Akdeniz Belediyesi’nin 2023 mali yılı kesin hesabı ile ilgili teklifin ilgili komisyonlara havalesinden sonra, belediye bünyesinde 657 sayılı yasa kapsamında görevli personelin ekonomik durumlarının iyileştirilmesi amacıyla ilgili yasalar gereği toplu sözleşme yapmak ve imzalamak üzere başkanlık makamına yetki verilmesi konusu görüşüldü. Teklif, oybirliği ile kabul edildi. İçel Sanat Kulübü’ne maddi destek sunulacak Meclis’te, İçel Sanat Kulübü (İSK) tarafından Haziran ayında gerçekleştirilecek ve Türkiye’nin önde gelen karikatür, çizgi roman ve stand-up alanında tanınmış ve ümit vaat eden sanatçıların davet edileceği ’3. Mizah Günleri’ etkinliğine, Akdeniz Belediyesi’nce yapılacak maddi desteğin belirlenmesiyle ilgili teklif komisyonlara gönderildi. Toplantıda, yeni dönemde belediyede görevlendirilen başkan yardımcıları ve birim müdürleri hakkındaki görevlendirmelere ilişkin olarak da Meclis üyeleri bilgilendirildi. İmar Kanunu’na göre Akdeniz ilçesinde Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı özel güvenlik bölgesi oluşturulması amaçlı 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planına ilişkin kurum görüşü teklifi de komisyonlara havale edildi. "Güzel bir Akdeniz’i inşa ederek kalkındıracağız" Meclis üyelerinin çeşitli konular hakkındaki görüş ve önerileri ile vatandaşlardan gelen bazı istek ve talepleri açıklamasından sonra söz alan Başkan Hoşyar Sarıyıldız, şöyle konuştu: "Gerçekten de istediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü budur. Meclisimizin işlediği, üyelerimizin değerli önerileri ile önümüzü açtığı, insanlarımıza moral ve umut verdiğimiz bir çalışma dönemini yaşatmak istiyoruz. Arkadaşlarımız çok güzel önerilerde bulundular ve bazı sıkıntılar dile getirildi. Bazı sorunların gündemimizde olduğunun da bilinmesini isterim. Biz, Akdeniz’de yaşayan tüm halkımıza eşit hizmet götürmek şiarıyla yola çıktık. Hiç kimseye inancından, dilinden, kimliğinden, oy verdiği partiden ötürü farklı uygulama yapmadık, yapmayacağız. Asla ayrımcılık yapmadık, yapmayacağız. Bundan sonraki süreçte de bölgemizde herkesin eşit hizmet aldığı bir dönem bizleri bekliyor olacak. Günün sonunda tüm çalışmalarımızı Meclisimizin bilgisi ve onayı ile yapacağız. Şeffaf ve katılımcı anlayışla, halkçı bir pratik içerisinde olacağız. Önümüzdeki dönemde meclis üyelerimizin katkılarıyla daha güzel bir Akdeniz’i inşa ederek kalkındıracağız"
Adana Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü" Adana’nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi. Edinilen bilgiye göre olay, Kozan’ın Karacaoğlan Mahallesi Itır Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Aksoy (66) gece evde kalp krizi geçirince, oğlu Yılmaz Aksoy (34) 112 acil sağlık hizmetlerini arayarak yardım istedi. Ambulans gelene kadar babasının öldüğünü söyleyen Aksoy, gelen sağlık ekiplerine saldırdı. Ekipler ambulansa sığınınca Aksoy, kürekle ambulansın camlarını kırdı. Bu sırada ambulansta bulunan hamile sağlık çalışanı korkudan düşük riskiyle, bir başka sağlık çalışını da gözüne cam parçası geldiği için hastaneye kaldırıldı. Vefat eden baba Aksoy, gündüz Kozan Mezarlığında toprağa verildi. Sağlık çalışanlarına saldıran oğul Aksoy da babasının cenazesine katıldı. Aksoy, cenazeden sonra yaşadıklarını şöyle anlattı: "Babam rahatsızlanınca gece 02.12’de 112’yi aradım ama bir türlü kimse gelmedi. Ben babama kalp masajı yapmaya başladım. Babam benim elimde öldü. Bayağı bir uğraştım. Ambulans da çok gecikince kendimden geçtim. Tüm sağlık çalışanlarından özür diliyorum keşke bu olay olmasaydı. Ben pişmanım keşke bu yaşanmasaydı ama babam da ölmeseydi keşke. Telefon arama kayıtlarımız burada. İlk 02.12’de aradık. 02.50’ye kadar aradık ve en son yeri bulmadıkları için onlar bizi aradı. 38 dakika gibi bir süre var." Komşu Sevgi Durmuşoğlu da, "Dün komşumuz rahatsızlanmış, komşumuz da şoka girmiş. Babasına kalp masajı yapmış çalıştıramamış. Ambulans duruyor gibi etti ama çocuk ne yaptığını bilmiyordu, şoka girmişti. 2 gün önce gene rahatsızlandı babası, çok sever babasını. Bir taşı incitmez normalde" diye konuştu. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise ilk çağrının gece 02.16’da 112’ye geldiğini, ambulansın 6 dakika içinde olay yerinde olduğunu bildirdi. Aksoy, babasının cenazesinden sonra polis merkezine giderek teslim oldu.