SPOR - 17 Mart 2018 Cumartesi 23:03

Hüseyin Eroğlu: 'Önemli bir eşik maçını kazandık'

A
A
A
Hüseyin Eroğlu: 'Önemli bir eşik maçını kazandık'

Denizlispor’u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, önemli bir eşik maçını kazandıklarını ifade etti.

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Denizlispor’u konuk eden Altınordu, rakibini 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, önemli bir eşik maçını kazandıklarını söyledi.

Kazanınca her şeyin keyifli olduğunu dile getiren Eroğlu, maçta 1-0 öne geçtikten sonra farkı attıracak fırsatları da bulduklarını belirterek, “Maç 90 dakika bitmeden kazanılmıyor, ikinci yarının başında konsantrasyon bozukluğundan dolayı kalemizde golü gördük. Önemli bir eşik maçını kazandık. 48 puana ulaştık ve bu puan bizi üst tarafta tuttu. Artan bir performansımız var, kalan 6 maçı da kazanmaya talibiz. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip, kalan müsabakalarda takım kimliğimizle sahada olmak istiyoruz. İlk yarıda talihsiz şekilde yenildiğimiz Denizlispor'dan rövanşı almış olduk, onlara da kalan haftalarda başarılar diliyorum” dedi.

Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise kendileri için üzücü bir müsabakanın geride kaldığını söyleyerek, “Çok pozisyonumuz vardı. Maç planladığımız gibi oldu ama maalesef kaybettik. Uzatma dakikalarındaki gole engel olamadık. Milli maç arasını iyi değerlendirip hazırlanmamız gerekiyor. Tekrar toparlanıp önümüzdeki maçlarda en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Ali Gözeten - Halil Karahan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 49 ilde “Mahzen-40” operasyonlarında 127 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen “Mahzen-40” operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu. İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde “Mahzen-40” operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Tefecilere ve dolandırıcılara yönelik il emniyet müdürlükleri KOM ve mali şube müdürlüklerince, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van, Bartın, Iğdır, Yalova, Karabük, Osmaniye ve Düzce olmak üzere 49 ilde operasyonlar düzenlendi. Mali suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şüphelilerin, tefecilik, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına yönelik nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik ve Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildiğini bildiren Bakan Yerlikaya, “Organize suç örgütlerine, tefecilere göz açtırmayacağız. Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” ifadelerini kullandı.
Kayseri Başkan Büyükkılıç: "Tarımda iyi bir noktaya geldik" Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; ticaret ve sanayi şehri olarak anılan Kayseri’nin artık tarım ve hayvancılık alanında da iyi bir noktaya geldiğini belirterek, “Kayseri malum bir ticaret ve sanayi şehri ama bunun yanında tarımda da iyi bir noktaya geldik” dedi. Tarım ve hayvancılık faaliyetlerine yönelik gerçekleştirdiği proje ve yatırımlarla Kayseri’yi tarım şehri haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki büyükşehir belediyesi, üreticilere sunduğu desteklere aralıksız devam ediyor. Hobim Arıcılık Projesi çerçevesinde Arılı Kovan Kura Çekimi Töreni’ne katılan Başkan Büyükkılıç, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükkılıç, tarım alanında kendi kendine yeten şehir olmanın önemine vurgu yaparak, üreten şehir Kayseri olma yönünde çalışmalara devam edeceklerini ve bu anlamda üretenleri de her zaman destekleyeceklerini ifade etti. Üretenin her zaman yanında yer aldıklarını ifade eden Büyükkılıç, şöyle konuştu; “Üreteni çok seviyoruz ve desteklemeyi seviyoruz. Kayseri malum bir ticaret ve sanayi şehri ama bunun yanında tarımda da iyi bir noktaya geldik. Gerek ekili alan gerekse üretim anlamında sıralamamız 15’lerden 6’lara inmiş oldu. Bunlar da bizim için önemli bir boyut arz etmekte. Çoğu üründe de ilk 10’a girdi. Kayseri’de üretilen ürünlerden söz edilmekte. Bunların tabi ki 1’inci sırada olan ürünleri olduğu gibi diğer sıralamalarda da yer alanları söz konusu. Örnek verilmesi gerekirse, Kayseri’de deniz yok. Balık denilince Kayseri akla gelmez ama Kayseri’de balıkçılık anlamında yavru balık ihracatı yüzde 37’lerde. Bunu profesyonelce hayata geçirirken dağıttığımız tohumlarla bunun yanında da amatörce hobi mantığında yapanları da önemsiyoruz, teşvik etmek amacıyla dağıtmaya devam ediyoruz.” Hobim Arıcılık Projesi’nde kuraya katılan 984 kişiye jest yaptıklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Bin tane kovanımız var. 500 kişiye verecektik. Ama biz bunla yetinmedik. Dedik ki yoğun bir katılım olunca tamamına verelim. 984 tane belgelerini tamamlayan vatandaşlarımız var. Onların tamamına verecek şekilde başkan yine böyle bir jest yaptı diyelim. Yakışanı yaptık” diye konuştu.