ASAYİŞ - 02 Mart 2023 Perşembe 15:20

“İntihar ediyorum” diye not bırakan kişi kahvehanede çay içerken bulundu

A
A
A
“İntihar ediyorum” diye not bırakan kişi kahvehanede çay içerken bulundu

Muş’ta kiraladığı aracın içine intihar notu bırakıp ortadan kaybolan ve Murat Nehri’nde aranan şahıs kahvehanede çay içerken bulundu.

İddiaya göre Muş merkeze bağlı Ağaçlık köyünde yaşayan 33 yaşındaki 2 çocuk babası Ömer O.'dan dün akşam saat 20.30’dan sonra haber alınamadı. Kiralama şirketi sahipleri aracın saatlerce yol ortasında sabit kaldığını fark etmeleri üzerine Ömer O.'yu aradı. Cevap alamayınca olay yerine giden araç sahipleri, aracın içinde “intihar ediyorum, ölümümden kimse sorum değil” notunu bulmaları üzerine jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, arama kurtarma çalışmalarına başlarken, bu sabah da Van’dan destek ekip talep etti. Gelen jandarma arama kurtarma ekibi Murat Nehri’nde çalışma yaparken, Ömer O.'nun merkezdeki bir kahvede oturduğuna dair haber geldi. Yapılan çalışma sonucu Ömer O. bir kahvehanede çay içerken bulunurken, nehirdeki arama kurtarma çalışmaları da sonlandırıldı.

İshak Güngör
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Konuşmadan önce resim yapmayı öğrendi Bursa’da yaşayan, okul öncesi öğrencisi 6 yaşındaki Sümeyye Çalım, 1 yıl boyunca üzerinde çalıştığı eserlerini bir alışveriş merkezinde ziyaretçilerin beğenilerine sundu. Toplamda 20 eserden oluşan sergide küçük ressam kimi zaman hayal dünyasını, kimi zaman gözlemlerini, kimi zaman da toplumsal durumları resimlerine taşıdı. Annesinin konuşmadan önce resim yapmayı öğrendi dediği minik ressamın sergisi büyük ilgi gördü. Minik ressam ile 1 yıldır çalışan Görsel Sanatlar Öğretmeni Akif Seven ’’Daha önce de öğrencilerim kişisel sergiler açtılar ama 6 yaşında bir öğrencim ilk defa sergi açtı. Sümeyye özel bir yeteneğe sahip. O hafta onu etkileyen bir durum olursa onu resmine taşıyor. Bazen de anlık olarak hissettiklerini özgürce kağıda döküyor. Resim sergisi hazırlama sürecinde hem Sümeyye hem de ailesi son derece özverili hareket etti. Sergi hazırlıkları gece geç saatte bitmesine rağmen Sümeyye heyecandan bir dakika bile yerinde duramadı. Özellikle sergi açılışındaki enerjisini ziyaretçilerle paylaşması son derece güzeldi. Ümit ediyorum ki ilerleyen yıllarda Sümeyye’nin ismini sık sık duyacağız’ dedi. Sümeyye’nin anne ve babası ’’ Kızımızdaki sanatçı ruhu görüyorduk lakin bu ruhu işleyecek bilgi ve beceriye sahip olmadığımızın da farkındaydık. Sümeyye’nin sanat yolculuğunda elinden tutan, ışık olan, hem sevgisini hem de emeğini cömertçe sarf eden Görsel Sanatlar Öğretmeni Akif Seven Bey’e minnetle teşekkür ediyoruz.’’ sözleriyle duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. (SA-UU)
Samsun Mahallenin ihtiyaçları için inşa edilen asma köprü vatandaşların ilgi odağı oldu Samsun’da kırsal mahallede insanların camiye rahat gidebilmesi için inşa edilen 61 metre uzunluğundaki asma köprü, zamanla ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Mahalle sakinleri, yemyeşil doğa içerisine inşa edilen köprüyü Türkiye’nin birçok yerinden insanların görmeye geldiğini söyledi. Salıpazarı Karacaören Mahallesi’ndeki 61 metre uzunluğundaki asma köprü, 3 yıl önce mahalle sakini Selahattin Tekin öncülüğünde vatandaşların yardımıyla yapıldı. Mahallede bulunan cemaattin yolun karşısındaki camiye rahat gitmesi için yapılan köprü zamanla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yemyeşil doğa içinde bulunan köprü, yüksekliği nedeniyle de üstünde yürüyenlerde heyecan oluşturuyor. "Köprü ve şelalemiz turist çekiyor” Köprü hakkında bilgi veren Karacaören Mahallesi sakini Yüksek Soysal, “Köprü, mahalle ile cami arasındaki yolu kısaltmak için yapıldı. Yol biraz uzuyordu. Köprümüzün uzunluğu 61 metre. Bundan 3 sene önce köprüye yaklaşık 1 metrelik kar yağdı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Bu vesileyle sağlamlık testini geçmiş oldu. İnsanlar buraya geliyor. Fotoğraf çektirenler var. Köprünün ortasında halay çekenler var. Bu vesileyle mahallemize güzellik kattı. Karacaören Şelalemiz de var. Bu 2 güzellik turist çekiyor” dedi. "Ankara’dan, İstanbul’dan her yerden gelenler var” Köprüyü yapan Selahattin Tekin’in eşi Hava Tekin, “Eşim, 20 senedir bu köprü ile ilgili hayaller kurdu. Hemen yapamadı. Düştü, kalktı. 7 kere inşaattan düştü. Allah onu bize bağışladı. Burada eş, dost yaparken hep yardım etti. Evden artık camiye gidebiliyoruz. İnsanlar rahatça 5 vakit namazına gidebiliyor. Çok hevesi vardı, Allah da bize nasip etti. Ankara’dan, İstanbul’dan her yerden gelenler var” diye konuştu. Karacaören Mahallesi sakinlerinden Hasan Uysal ise "Camiye gitmemiz için kolay bir yol oldu. Bu köprü çok ilgi çekiyor. Sürekli görmeye gelenler oluyor. Şelalemizi duyanlar da geliyor. Buraya geldiklerinde köprüyü ziyaret etmeden gitmiyorlar" şeklinde konuştu.
Samsun Mahallenin ihtiyaçları için inşa edilen asma köprü vatandaşların ilgi odağı oldu Samsun’da kırsal mahallede insanların camiye rahat gidebilmesi için inşa edilen 61 metre uzunluğundaki asma köprü, zamanla ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Mahalle sakinleri, yemyeşil doğa içerisine inşa edilen köprüyü Türkiye’nin birçok yerinden insanların görmeye geldiğini söyledi. Salıpazarı Karacaören Mahallesi’ndeki 61 metre uzunluğundaki asma köprü, 3 yıl önce mahalle sakini Selahattin Tekin öncülüğünde vatandaşların yardımıyla yapıldı. Mahallede bulunan cemaattin yolun karşısındaki camiye rahat gitmesi için yapılan köprü zamanla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yemyeşil doğa içinde bulunan köprü, yüksekliği nedeniyle de üstünde yürüyenlerde heyecan oluşturuyor. "Köprü ve şelalemiz turist çekiyor” Köprü hakkında bilgi veren Karacaören Mahallesi sakini Yüksek Soysal, “Köprü, mahalle ile cami arasındaki yolu kısaltmak için yapıldı. Yol biraz uzuyordu. Köprümüzün uzunluğu 61 metre. Bundan 3 sene önce köprüye yaklaşık 1 metrelik kar yağdı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Bu vesileyle sağlamlık testini geçmiş oldu. İnsanlar buraya geliyor. Fotoğraf çektirenler var. Köprünün ortasında halay çekenler var. Bu vesileyle mahallemize güzellik kattı. Karacaören Şelalemiz de var. Bu 2 güzellik turist çekiyor” dedi. "Ankara’dan, İstanbul’dan her yerden gelenler var” Köprüyü yapan Selahattin Tekin’in eşi Hava Tekin, “Eşim, 20 senedir bu köprü ile ilgili hayaller kurdu. Hemen yapamadı. Düştü, kalktı. 7 kere inşaattan düştü. Allah onu bize bağışladı. Burada eş, dost yaparken hep yardım etti. Evden artık camiye gidebiliyoruz. İnsanlar rahatça 5 vakit namazına gidebiliyor. Çok hevesi vardı, Allah da bize nasip etti. Ankara’dan, İstanbul’dan her yerden gelenler var” diye konuştu. Karacaören Mahallesi sakinlerinden Hasan Uysal ise "Camiye gitmemiz için kolay bir yol oldu. Bu köprü çok ilgi çekiyor. Sürekli görmeye gelenler oluyor. Şelalemizi duyanlar da geliyor. Buraya geldiklerinde köprüyü ziyaret etmeden gitmiyorlar" şeklinde konuştu. (FAU-