GÜNDEM - 08 Temmuz 2014 Salı 10:06

IŞİD’in alıkoyduğu şoföre sürpriz ziyaret

A
A
A
IŞİD’in alıkoyduğu şoföre sürpriz ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Musul’da IŞİD tarafından kaçırılan TIR şoförlerinden Mehmet Deniz’i evinde ziyaret etti.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Musul’da IŞİD tarafından 23 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan tır şoförlerinden Mehmet Deniz’i evinde ziyaret etti.
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kızıldere Mahallesi'nde oturan Mehmet Deniz'i ziyareti sırasında, Türk şoförlerinin ailelerine kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Öztürk, “Onları sağ salim ailelerine kavuşmuş görmek bizleri mutlu etti. Ailesine ve kendisine çok geçmiş olsun diyorum. Bu vesile ile başta Başbakanımız ve Dışişleri Bakanımız olmak üzere tüm yetkililerimizden Allah razı olsun diyorum. İnşallah konsolosluk görevlisi vatandaşlarımız için de aynı sevinci yaşarız” dedi.

Tır şoförü Deniz’e geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Necdet Ünüvar ise, “Mehmet kardeşimizin ailesine kavuşması hepimize erken bayram sevinci yaşattı. Başbakanımız, hükümetimiz ve Dışişleri Bakanımızın büyük gayretleri ile şoförlerimiz sağlıklı bir biçimde ailelerine kavuşmuşlardır. İnşallah Musul Konsolosluğunda görevli 40 kardeşimiz de ailelerine kavuşarak bizlere bayram öncesi bir bayram daha yaşatırlar” diye konuştu.
Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu ve parti teşkilatı ile belediye meclis üyeleri de katıldı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir