GENEL - 24 Mayıs 2011 Salı 14:15

İstanbul, parklarına kavuştu

A
A
A
İstanbul, parklarına kavuştu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılan yeni parklar, Başkan Yusuf Uzun'un da katıldığı törenle açılmaya başladı.

Beylikdüzü Belediyesi, yeni yapılan 30 parktan ilkinin açılışını 23 Mayıs Pazartesi akşamı gerçekleştirdi. Yakuplu Mahallesi'ndeki Milli Egemenlik, Kazım Karabekir ve Dostluk Parkları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un katılımıyla hizmete açıldı.


"Daha Yeşil Bir Beylikdüzü" projesi kapsamında ilçeye kazandırılan parkların açılış töreni başkan yardımcıları, Belediye Meclisi üyeleri, birim müdürleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı.


Yapılan açılış programı, ilçe ve mahalleye yapılan yatırımları anlatan bir sunumla başladı. Sunumun ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, ilçe ve mahallelerde yapılan hizmetlerin öneminden bahsederek, hizmetlerinden dolayı Başkan Uzun ve ekibine teşekkür etti.


Törende konuşan Başkan Yusuf Uzun, mahalle sakinlerine, "Sizler gerek yerel yönetimlerde gerekse Başbakanımızın liderliğinde yapılan hizmetleri izliyorsunuz, yaşıyorsunuz" dedi. Çevre ve yeşil alanla ilgili yapılan son çalışmaları da özetleyen Başkan Uzun, "30 parkımızı ilçemize kazandırdık. Gürpınar sahilinde yaklaşık 60 dönüm yeşil alanımız var. Ayrıca sosyal tesisimizin önünde de 15 dönümlük yeşil alan bulunuyor" diye konuştu.


Başkan Yusuf Uzun, konuşmasının ardından "Hayırlı olsun" diyerek, Milli Egemenlik Parkı'nın kurdelesini kesti. Başkan Uzun, daha sonra vatandaşlarla birlikte parkı gezerek sohbet etti.
Toplam 30 parkın açılışı 1 Haziran Çarşamba gününe kadar sürecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir