ASAYİŞ - 31 Ağustos 2017 Perşembe 07:16

Kadın zanlının peşinden atlayan polis beton zemine düştü

A
A
A
Kadın zanlının peşinden atlayan polis beton zemine düştü

Şanlıurfa’da araması olan kadın ile onu yakalamaya çalışan polis, yaşanan kovalamacanın sonunda yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki kanalın beton zeminine çakıldı.

 Hastaneye kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken polisin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Edinilen bilgiye göre olay, gece geç saatlerde Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesine bağlı Karşıyaka Mahallesinde yaşandı. Polis ekipleri, araması olan Esmanur K. isimli kadının Şanlıurafa’da saklandığı yeri belirledi. Polisin kendisini yakalamak üzere olduğunu fark eden kadın, sokak aralarına girerek kaçmaya çalıştı. Kadının kaçtığını gören polisler de peşine düştü.

Polis kadının arkasından kanala atladı

Parkta devam eden kovalamacada kaçamayacağını anlayan kadın, yan tarafta bulunan DSİ’ye ait yaklaşık 4 metre derinliğindeki kanala atladı. Karanlık nedeniyle kanalda su olduğunu zanneden kadın kafa üstü beton zemine çakıldı. Kadının peşinden atlayan bir polis de ayaklarının üzerinde beton zemine düştü. Kafası beton zemine çarpan kadın ile peşinden atlayan polis memuru yaralandı.

Ekipler seferber oldu

Yaralı polisin arkadaşları durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Merdiven yardımıyla kanala inen polisler, sağlık ekipleri gelene kadar yaralı arkadaşlarının başından ayrılmadı. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıları çıkartmayınca itfaiyeden yardım istedi. Kadın, itfaiyenin yardımıyla kanaldan çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edilirken yaralı polis ise yaklaşık iki kilometre ilerindeki yoldan kanala giren UMKE ekiplerinin aracına alındı. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kadın zanlının ise durumunun ağır olduğu belirtildi. Gaziantep’ten Şanlıurfa’ya geldiği iddia edilen kadının zanlının neden arandığı ise öğrenilemedi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Şinasi İnan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya Diriliş Spor Kulübü okçularından Türkiye üçüncülüğü Kütahya Diriliş Spor Kulübü’nün okçuları, Samsun’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 12-13 yaş grubu minik erkekler kategorisinde üçüncülük elde etti. Samsun’da düzenlenen 41 ilden 94 kulüp ve 960 sporcunun katıldığı şampiyonada, 12-13 yaş grubu minik erkekler kategorisinde Eren Eşsiz, Emir İmren ve Mehmet Akif Ataş’tan oluşan Kütahya Diriliş Spor Kulübü ekibi, üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Daha önce de hem salon hem açık hava şampiyonalarında takım ikinciliği elde eden minik erkekler takımı Türkiye geneli yapılan yarışmalarda iddiasını sürdürüyor. Kütahya Diriliş Gençlik ve Spor Kulübü, Türk Kültürünün bir parçası olan Geleneksel Türk Okçuluğunu tanıtarak yaygınlaşmasına ön ayak oluyor. Başarılı olan sporcular ile özel yarışma grupları oluşturularak Okul Sporlarına, Resmi Federasyon Yarışmalarına ve özel yarışmalara katılım sağlanıyor. Tüm kategorilerde 26 adet lisanslı sporcusu bulunan kulüp, 2022 yılından günümüze yarışmalarda Kütahya’yı temsil ediyor. Kulüp sporcuları bu sezon il çapında düzenlenen okul sporlarında 12 madalya, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği turnuvada ise 5 madalya ile adından söz ettiriyor. Kulüp antrenörlerinden Ramazan Mandıracı, alınan ödül sonrası yaptığı paylaşımda, “Gerçekten çok heyecanlı bir yarışma idi. Bizlere bu mutluluğu yaşatarak şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımız başta olmak üzere ilk günden itibaren desteklerini ve güvenlerini hiç esirgemeyen velilerimize ve sporun destekçisi tüm bürokratlarımıza çok teşekkür ederim” İfadelerini kullandı.